Beyin kanaması sonucu 3 aydır tedavi gören ünlü sanatçı Kenan Işık'ın sağlık durumu nasıl? Kenan Işık'ı her gün ziyaret ettiğini belirten Haldun Dormen hangi kritik açıklamalar yaptı. Kenan Işık'ın sağlık durumu ne yönde ilerliyor. Kenan Işık'tan son haberler.

Kenan Işık'ın sağlık durumu ile ilgili son bilgiler haberimizde. Beyin kanaması sonucu 3 aydır tedavi gören ünlü sanatçı Kenan Işık'ın sağlık durumu nasıl? Haldun Dormen Kenan Işık ile ilgili hangi açıklamalarda bulundu? Kenan Işık'ı her gün ziyaret ettiğini belirten Haldun Dormen hangi kritik açıklamalar yaptı. Kenan Işık'ın sağlık durumu ne yönde ilerliyor.
Haldun Dormen, önceki gün Metrocity’de düzenlenen söyleşide hayranlarıyla bir araya geldi.

Soruları yanıtlayan usta tiyatrocu, mart ayında düşme sonucu beyin kanaması geçiren ve halen Hastanede tedavi gören Kenan Işık’ın sağlık durumu hakkında da bilgi verdi. Işık’ı hemen her gün ziyaret ettiğini belirten Dormen, şöyle konuştu: “Kenan Işık’ı çok severim. Tedavi gördüğü hastaneye sürekli uğruyorum. Maalesef durumu iyi değil. Çok üzgünüm. Artık tekrar televizyonlara dönebilir mi; hiç sanmıyorum.”

Tiyatrocu Kenan Işık’ın beyin kanaması geçirmesinin üzerinden tam 97 gün geçti. Ailesi yavaş ilerleyen tedavi sürecini hızlandırmak için Işık’ı Almanya’da özel bir kliniğe götürmeye hazırlanıyor.
İbrahim Tatlıses de başından vurulduktan sonra rehabilitasyon sürecinde Almanya’ya gitmeyi seçmişti. Kenan Işık, Tatlıses gibi felç olmadığı için farklı bir ihtisas kliniğine yatacakmış.
Ünlü tiyatrocunun uzuvlarıyla ilgili bir hareket kısıtlılığı yok.
Ancak bilinci tam olarak yerine gelmedi, hiç konuşamıyor. Sadece gözünü açıyor, vücudunu hareket ettirebiliyor. İlk zamanlar gözünü açık tuttuğu süre çok kısaymış. Şimdi daha uzun. Seslere tepki veriyor ama konuşamıyor. Bu yüzden de Işık’a tanıdık sesler dinletiliyormuş.
Kulaklığında sunucusu olduğu ‘Kim Milyoner Olmak İster’ Yarışmasının ses kaydı varmış.

Programdaki soruların hazırlanmasına yardımcı olan yapımcı Meltem Kayalı da sıklıkla hastaneye giderek Işık’ın kulağına onun sevdiği tarz soruları okuyormuş.
Sevenlerinin hastanede yalnız bırakmadığı Işık’ın Almanya’ya götürülmesinin nedeni ise Türkiye’de bilinci kapalı hastalara yönelik tam donanımlı hastanenin olmamasından. Bu yüzden Almanya’nın Allenzsbach bölgesindeki Schmieder Rehabilitasyon Merkezi seçilmiş.
Geçirdiği beyin kanaması sonrası yoğun bakıma alınan ünlü sanatçı Kenan Işık için meslektaşları Amerikan Hastanesi önünde şifa niyetine Kur’an-ı Kerim dağıttı. Henüz çekim aşamasında olan ’Kaçış’ filmi ekibinden oluşan heyet, hazırladıkları torbaları yoldan geçen vatandaşlara ve esnafa dağıttı.

'KENAN'I YALNIZ BIRAKMAK İSTEMİYORUZ'
Kur’an-ı Kerim dağıtımını organize eden ’Kaçış’ filminin yönetmeni Murat Uygur yaptığı basın açıklamasında sinemacılar olarak Kenan Işık’ı yalnız bırakmak istemediklerini belirtti.

'HAYRANLARINA, SEVENLERİNE KUR'AN VERMEK İSTEDİK'
Uygur, "Hayranlarına, sevenlerine Kuran-ı Kerim vermek istedik. Belki bu mübarek günlerde dua edilir, kendisine gelir. Biz onu özledik. O ekranların kralıydı, en iyi sunucusuydu. Şimdi kendisi bizi duymuyor ama görüyordur buna inanıyorum. Biz sinemacılar olarak mesleğimizi icra ederken onun gibi değerli ağabeylere, üstatlara ihtiyacımız var" dedi.
Yönetmen Uygur ayrıca Kenan Işık için düzenlenen Kuran dağıtımı nedeniyle film çekimlerine ara verdiklerini de sözlerine ekledi.

KENAN IŞIK TEDAVİ İÇİN GİDİYOR
Kenan Işık'ın sağlık durumu ile ilgili son bilgi eşi Beril Işık'tan geldi. Eşinin bilincinin kapalı olduğunu söyleyen Beril Işık, "Almanya'daki Allenzsbach isimli özel bir rehabilitasyon merkezi ile görüşme içindeyiz. Burası bilinci kapalı hastalar için özel bir merkez. Kenan'ın durumu Hastane ile paylaşıldı. Gelecek yanıta göre oraya gideceğiz" dedi. Beril Işık, "Fizik tedavinin yanında şu an kendisine Kitap okuyoruz, konuşuyoruz" diye konuştu. Öte yandan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu da Işık'ı ziyaret etti. Kılıçdaroğlu, sağlık durumunun iyi olduğunu kaydetti.

GÖZLERİNİ AÇTI
Günlerdir eşi Kenan Işık'a refakatçi olan Beril Işık, "Gözlerini açtı. Bilincinin yerine gelmesini bekliyoruz" dedi. Işık, tiyatrocunun bilinci kapalı olmasına rağmen gözlerini açmasının, dokunmaya tepki vermesinin umutlarını artırdığını belirtti.

DOKTORLARIN UMUDU VAR
Tiyatrocuya şiir dinleten, şarkı çalan, kitap okuyan Işık, şunları söyledi:
"Süreç uzun olacak. Seslenildiğinde, dokunulduğunda yüz ifadesinin mutluluk tablosu çizmesi beni sevindiriyor. Şimdi gözlerini açıyor, dokunulduğunda yüzünde ve vücudunda kıpırdanmalar oluyor. Algıları açık ama bilinci açılmadı. Doktorlar umutlu konuşuyor. Bir an önce bilincinin yerine gelmesini ve bizi tanımasını bekliyoruz."
Bir aydır komada yatan Kenan Işık için doktorlarından açıklama geldi. Kenan Işık için doktorlarından sevindirici haber. Peki Kenan Işık'ın son durumu nasıl? Doktorlar Kenan Işık için ne dedi? Kenan Işık iyileşiyor mu? Kenan Işık son durumu hakkındaki tüm bilgile burada...
Geçirdiği beyin kanaması sonucu yaklaşık bir aydır uyutularak tedavi edilen Kenan Işık'tan güzel haberler var. Daha önce de sevdiği türküler dinletilerek tepkisi ölçülen sanatçının bu kez de sevdiği şiirlere tepki verdiği gözlendi.
Bir aydır komada yatan ünlü sunucu Kenan Işık, kendisinin sevdiği şiirlerin okunmasına tepki vermeye başladı.

İstanbul'da geçirdiği beyin kanaması sonucu bir ayı aşkın süredir tedavi gören ünlü sunucu Kenan Işık, umut vermeye başladı. Beril Işık, eşinin sağlığında her gün biraz daha ilerleme olduğunu belirterek şöyle dedi:
Refleks olarak dokunmaya ve sese bilinçsiz olarak gözlerini açıp kapatıyor. Çok sevdiği ve kendisinin de zaman zaman söylediği şiirleri dinletiyoruz. Bilinci kapalı olmasına karşın algıları açık. Kitap ve şiir okuduğumuzda yüzünün şeklinin değişmesi ve ifadesinden, okunanları algıladığını gösteriyor. Solunumunu kendisi yapıyor.Türkiye Kenan Işık'tan gelecek iyi haberleri bekliyor. Peki Kenan Işık'ın sağlık durumu şu anda nasıl? Kenan Işık'ın uyutulma kararı devam ediyor. Ünlü sunucu ve tiyatrocuya memleketinin türküleri dinletiriyor. Kenan Işık'ın sağlık durumu ile ilgili son gelişmeleri sizlere aktaracağız. Kenan Işık'ın ailesi sevenlerinden dua istiyor.
Geçirdiği beyin kanaması sonrası ameliyata alınan ve tedavisine uyutularak devam edilen Kenan Işık'ın sağlık durumunda ne gibi değişiklikler yaşanıyor? Kenan Işık ile ilgili son bilgiler ne? Kenan Işık için uyutulma kararı devam ediyor. Ünlü tiyatrocunun tedavi sürecinde memleketi Malatya'nın türküleri dinletiliyor.
Ünlü oyuncunun dinlediği Malatya Türkülerine fiziki olarak tepki verdiği belirtiliyor. Ünlü tiyatrocu Kenan Işık'ın yoğun bakım ünitesindeki tedavisi sürüyor. Ünlü oyuncunun uyutularak tedavisine devam edildiğini anlatan eşi Beril Işık, "Şimdiye kadar tedaviye olumlu cevap verdi. Her olumlu cevap bir adım daha ilerlemesini sağlıyor. Fizik tedavisi devam ediyor. Malatya türküleri ve uzun hava dinletiyoruz. Bunlara da fiziksel olarak tepki veriyor" dedi.

Kenan Işık kimdir?
Balmumcu'daki Renaissance İstanbul Bosphorus Otel'in saunasından çıkarken, ayağının kayması sonucu yere düşerek başını sert zemine çarpan ve acilen ameliyata alınan duayen sanatçı Kenan Işık yaşıyor mu, öldü mü, Kenan Işık öldü iddiaları internette dolanıyor, resmi açıklama henüz yapılmadı, Kenan Işık sağlık durumu son durum ne, Kenan Işık kimdir? 3,5 saat süren ameliyatın ardından sanatçı, yoğun bakım servisinde tedavi altına alınmıştı ancak akşamdan beri internette konuyla ilgili öldü iddiaları dolanıp duruyor. Ünlü oyuncunun sadece donanım haber, inci sözlük ve Uludağ sözlük gibi sosyal paylaşım sitelerinde öldüğü iddia ediliyor. Umarız ortada öyle bir şey yoktur. Bu konuda henüz net bir açıklama yapılmadı.

ATV Genel Müdürü Adem Gürses son yaptığı açıklamada durumunun iyiye gittiğini açıklamıştı. Ancak sosyal paylaşım sitelerinde dolaşan iddialar öldüğü yönünde. Bu konuda henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Devlet Tiyatroları Yönetmeni, İ.B.B. Şehir Tiyatroları Eski Genel Sanat Yönetmeni ünlü oyuncu Kenan Işık için hastaneden yapılan açıklamada, "Kenan Işık, kafa travması geçirdiği ifade edilerek bilinci kapalı olarak ambulans ile saat 14.29'da hastanemiz Acil Servisi'ne getirilmiştir. Yapılan değerlendirmesinde beyin kanaması saptanarak, acil koşullarda ameliyata alınmıştır. Hayati tehlikesi devam etmekte olan hastamızın izlem ve tedavisi yoğun bakım ünitemizde sürmektedir" denilmişti. Konuyla ilgili henüz resmi bir açıklama gelmedi.