Kaplumbağayı Ezmemek İçin Oğlunu Kaybetti
Saruhanlı'da piknikçileri taşıyan traktörün sürücüsünün, yola çıkan kaplumbağayı ezmemek için direksiyonu aniden çevirmesi sonucu meydana gelen kazada, sürücünün oğlu hayatını kaybetti


Saruhanlı’da bir traktörün şarampole devrilmesi sonucu 1 kişi öldü, 5’i çocuk 12 kişi yaralandı.
Alınan bilgiye göre Büyükbelen Mahallesinde ikamet eden bir grup, piknik yapmak üzere Ali Han’ın (60) kullandığı 45 S 3986 plakalı traktör ve römorkuna bindi.
Traktör, Çaldağı’na tırmandığı sırada sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu şarampole devrildi. Kazada traktörün çamurluk bölümünde oturan sürücünün oğlu Yusuf Han (16), traktörün altında kalarak hayatını kaybetti. Sürücü Ali Han ile birlikte römorkta bulunan Hacer Han (39), Enes Sevgi (1), Şengül Sevgi (37), Volkan Özel (18), Sariye Han (55), Emine Han (6), Rabia Han (8), Şahin Han (39), Nazlı Han (1), Yağmur Han (2) ve Dilek Han (25) yaralandı.
Ambulansla Saruhanlı ve Manisa’daki çeşitli hastanelere kaldırılan yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı belirtildi. Sürücü Ali Han, jandarmaya verdiği ifadesinde kazanın yol üzerindeki bir kaplumbağayı ezmemek için direksiyonu aniden çevirmesi nedeniyle meydana geldiğini söyledi.