Inna Üsküdar'dan sonra Kapalıçarşı'da klip çekti

Türkiye'de de hayranları bulunan Romanyalı şarkıcı Inna, Üsküdar'dan çektiği "Party Never Ends" in ardından "Bop bop" için yine İstanbul'a geldi ve Kapalıçarşı'da klip çekti.


Her fırsatta İstanbul ’a olan sevgisini dile getiren Romanyalı şarkıcı Inna, bir klibi için daha İstanbul’a çekim yapmaya geldi. 2013’te “Party Never Ends” adlı şarkısı için Üsküdar’da bir otelin çatısında klip çeken şarkıcı, bu sefer de soluğu Kapalıçarşı’da aldı. 1 hafta önce yayınlanan ve 2 milyon tık alan şarkısı için Kapalıçarşı’da bir klip daha çekti. Klipte Kapalıçarşı esnafı ve çekimleri izleyen vatandaşların görüntülerine de yer verildi.

INNA KİMDİR?
Elena Alexandra Apostoleanu ya da bilinen adıyla Inna 16 Ekim 1986’da Romanya’da doğdu. Rumen dans ve House müzik tarzlarında eser veren sanatçı, 2008 yılında “Hot” albümüyle çıkış yaptı.
Inna, 2009’da MTV Romanya Müzik Ödülleri’nde “en iyi dans”, “en iyi çıkış yapan şarkıcı”, ‘en iyi şov’ ve ‘En iyi uluslararası sanatçı’ ödüllerini kazandı.

KAPALI ÇARŞI NEREDEDİR?
Kapalıçarşı, İstanbul kentinin merkezinde Beyazıt, Nuruosmaniye ve Mercan semtlerinin ortasında yer alan dünyanın en büyük çarşısı ve en eski kapalı çarşılarından biridir.
Kapalıçarşı’nın tarihine baktığımızda 2 büyük medeniyet ve 2 büyük Osmanlı padişahının izleri görülür. Kapalıçarşı'nın çekirdeğini oluşturan iki bedesten bulunur. Bunlardan İç Bedesten, yani Cevahir Bedesteni konusunda tartışmalar olsa da, Bizans'tan kalma bir yapı olduğu düşünülmektedir. Yeni Bedesten ise Kapalıçarşı'nın ikinci önemli yapısıdır. Bu bölümün inşasına 1461 yılında, Fatih Sultan Mehmet’in talimatıyla başlanmıştır. 1461 yılı aynı zamanda Kapalıçarşı'nın kuruluş yılı olarak da kabul edilmiştir. Asıl büyük çarşıyı ise Kanuni Sultan Süleyman, ahşap olarak inşa ettirmiştir.
Kapalıçarşı'da yaklaşık 4.000 dükkan bulunmaktadır ve bu dükkanlarda toplam çalışan sayısı yaklaşık 25.000'dir. çarşı’yı her gün binlerce yerli ve yabancı turist gezmektedir.