Hollywood Yıldızlarının Zayıflama Sırrı Türkiye'de!
Harvard Medical School’un geliştirdiği, FDA onaylı ‘ameliyatsız zayıflama teknolojisi coolsculpting’, “COSMED Clinic by Dr. Çerkeş”te gerçekleştirilen lansmanla Türkiye’de tanıtıldı.

Süpermodellerin ve Hollywood yıldızlarının ameliyatsız, kalıcı ve bölgesel zayıflama sırrı coolsculpting, Prof. Dr. Nazım Çerkeş’in evsahipliği, Dr. Müge Çerkeş’in sunumuyla “COSMED Clinic by Dr. Çerkeş”te uzmanlarca tanıtıldı. Lansmanda konuklarla Sevgililer Günü kutlaması da yapılarak pasta kesildi.
“COSMED Clinic by Dr. Çerkeş” Medikal Estetik Uzmanı Dr. Müge Çerkeş: “Soğuk lipoliz dediğimiz yöntemle dokulara zarar vermeden yağ hücrelerinin vücuttan atılarak yağ hücre sayısını azaltan coolsculpting teknolojisini kliniğimizde hizmete açıyoruz. Bu yöntem Harvard Medical School eğitmenlerince geliştirilmiş, cerrahi müdahale gerektirmeyen bir bölgesel incelme uygulamasıdır. Kalıcı bir çözüm olduğu için Hollywood yıldızlarının son yıllarda bir numaralı tercihidir. Hatta 2015 yılında ABD’de en çok tercih edilen ‘ameliyatsız estetik uygulama’ olmuştur.

Zeltiq CoolSculpting Nasıl İşe Yarıyor?

Dünyaca ünlü şarkıcı Christina Aguilera, süpermodel Molly Sims’in de tercihi olan ‘ameliyatsız bölgesel incelme teknolojisi olan CoolSculpting’, diğer bölgesel incelme teknolojilerinin aksine yağ hücrelerini küçültmüyor. CoolSculpting, kontrollü şekilde yağ hücrelerini hedef alıp ısılarını düşürerek kristalize olmalarını sağlıyor. Kristalize olan yağ hücreleri kendiliğinden vücuttan atılıyor. Tıpkı liposuction gibi yağ hücre sayısını azaltan CoolSculpting, kalıcı sonuç veren TEK ameliyatsız incelme teknolojisidir.