Evinde Kalan Kadına Fuhuş Yaptıran 61 Yaşındaki Adam Gözaltına Alındı


Adana'da arkadaşlarını "Elimde kadın var" diye eve çağırarak fuhuşa aracılık eden yaşlı adam, ahlak polisi tarafından gözaltına alındı.

POLİS MÜŞTERİ KILIĞINDA TEMAS KURDU

Adana Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Ahlak Büro Amirliği ekipleri, Seyhan ilçesi Tepebağ Mahallesi'ndeki bir evde fuhuş yaptırıldığı bilgisi aldı. Ev sahibi 61 yaşındaki H.Ö.'nün numarasına ulaşan polis, müşteri gibi arayarak birlikte olmak için kadın istedi.

YAŞLI ADAM VE KADIN GÖZALTINA ALINDI

Ahlak polisi, H.Ö. ile 50 liraya anlaşarak seri numaraları alınmış para ile adrese gitti. İçeri giren bir polis, parayı verdikten sonra kimliğini göstererek H.Ö. ve pazarlanan 36 yaşındaki A.Ç. gözaltına aldı.

ARKADAŞLARINI EVE ÇAĞIRMIŞ

Ekipler, 40 lirayı A.Ç.'ye veren ve 10 lirayı da yatak parası adı altında kendisi alan H.Ö.'nün, arkadaşlarını arayarak "Elimde kadın var" diye evine çağırdığını belirledi.

"ARKADAŞLARIMI ÇAY İÇMEYE ÇAĞIRDIM"

Ahlak Büro Amirliği'ne götürülerek ifadesi alınan H.Ö., fuhuşa aracılık ettiği iddialarını yalanlayarak, "A.Ç. ile aynı fabrikada çalıştık, kendisini oradan tanıyorum. Kendisi bir süredir evimde kalıyor. A.Ç.'nin fuhuş yaptığını bilmiyordum. Arkadaşlarımı eve çay içmek için çağırdım" dediği öğrenildi.

"YAKLAŞIK BİR AYDIR EVİNDE KALIYORUM"

Eşinden boşandıktan sonra fuhuş yaptığı belirlenen A.Ç. ise "Ben bir müşterim aracılığı ile H.Ö.'nün evine gittim. 'Sana müşteri bulurum' dedi. Bir çok kez ısrar etti. Daha sonra bana müşteri buldu. Yaklaşık bir aydır evinde kalıyorum" dediği öğrenildi.

H.Ö., Ahlak Büro Amirliğindeki işlemlerinin ardından "Fuhşa aracılık ve yer temin etme" suçlarından adliyeye sevk edildi.