Edirne'den Ak Parti Milletvekili Adayı Ölümden Döndü 
AK Parti Edirne Milletvekili Adayı Şemsettin Emir, seçim çalışmaları için İpsala ilçesinden Keşan’a gittiği sırada trafik kazası geçirdi.



Ak Parti Edirne Milletvekili Adayı Şemsettin Emir, seçim çalışması için gittiği İpsala ilçesinde geçirdiği trafik kazasında yaralandı.
AK Parti Edirne Milletvekili Adayı Şemsettin Emir, seçim çalışmaları için İpsala ilçesinden Keşan’a gittiği sırada trafik kazası geçirdi.
AK Parti Edirne milletvekili adayı Şemsettin emir Keşan ilçesindeki zincirleme trafik kazasında, AK Parti Milletvekili adayı Şemsettin Emir in de aralarında bulunduğu 3 kişi yaralandı. İbriktepede Otomobil, önce AK Parti EDİRNE Milletvekili adayı Şemsettin emir ve danışmanlarının içinde bulunduğu seçim otobüsüne çarptı
Yağan yağış dolayısı ile direksiyon hakimiyetini kaybeden 59 LZ 070 plakalı kamyon34 ZY7299AK Pati seçim otobüsüne çarptı. Vurmanın etkisi ile yol kenarına savrulan otobüste bulunanlar kıs süreli şok yaşadılar.

Ak Parti Edirne Milletvekili Adayı Şemsettin Emir “ÇOK ŞÜKÜR KİMSENİN BURNU KANAMADI ELİMDE HAFİF BİR YARALANMA OLDU BUNA ŞUKÜR.ilk olarak aklıma konvoy olduğu için arkadaki araçlara bir şey oldu mu diye çok korktum bundan dolayı da önce inip arkadaki araçlara baktım.Çok şükür hepimiz iyiyiz. Seçim çalışmalarına devam edeceğiz.buradan keşan ilçemize devam ediyoruz.verilmiş sadakamız varmış 18 ton süt Yüklü kamyon idi, Allahımın bugününe şükür. “ dedi.


İşte o video: