Başından Vurulan Mutlu Kaya'yı Daha Önce Babası Tehdit Etmiş


Yarışmadan hemen sonra Mutlu Kaya'ya babası, "İstanbul'a gidip şarkıcılık mı yapacaksın? Aşiret olarak buna asla izin vermeyiz" şeklinde tehditler etmiş.

Sesi Çok Güzel yarışmasına katılan ve güzelliğiyle dikkat çeken Mutlu Kaya, evinde uğradığı silahlı saldırı sonucu başından ağır yaralandı. Genç kızın durumu ciddiyetini koruyor.

BAŞINDAN TABANCAYLA VURULDU

'Sesi Çok Güzel' yarışmasına katılan ve güzelliğiyle dikkat çeken Mutlu Kaya, evinde uğradığı silahlı saldırıda yaralandı. Fatih Mahallesi'ndeki evinde henüz kimliği belirlenemeyen kişi ya da kişilerce tabancayla başından vurulan Mutlu, Ergani Devlet Hastanesine kaldırıldı. Genç kızın durumuciddiyetini koruyor.

DAHA ÖNCE BABASI TEHDİT ETMİŞ

Yarışmadan hemen sonra Mutlu Kaya'ya babası, "İstanbul'a gidip şarkıcılık mı yapacaksın? Aşiret olarak buna asla izin vermeyiz" şeklinde tehditler etmiş. Mutlu, program ekibine "Yarışmaya katılacağımı duyunca beni tehdit ettiler, çok korkuyorum" demiş.

SİBEL CAN ARKASINDAYIM DEMİŞTİ

Sibel Can, bu tehditer üzerine "O benim Sinderellam, prensesim. Sonuna kadar arkasındayım. Bu tehditler onun hayatını karartmamalı. Mutlu olacak bu işin eğitimini alacak. Sesi kadar kaderi de güzel olacak" demişti.