Zlatan Ibrahimovic'ten Ayrılık Açıklaması!
Zlatan Ibrahimovic, Fransa Süper Kupası finalinde Lyon'u 2-0 mağlup ederek kupayı müzelerine götürdükleri maç sonrası flaş bir açıklamada bulundu


Galatasaray'a transferi gündemi sıkça meşgul eden Zlatan Ibrahimovic'in, Fransa Süper Kupası finalinde Lyon'u 2-0 mağlup ederek kupayı müzelerine götürdükleri maç sonrası flaş bir açıklamada bulunduğu iddia edildi.

İtalyan basını 33 yaşındaki yıldızın "Bu maç PSG formasıyla çıktığım son maç olabilir. Bu hafta geleceğimle ilgili önemli bir karar vermek zorundayım." şeklinde bir açıklama yaptığını iddia etti. Fransız kaynaklar ise Zlatan Ibrahimovic'in maç sonrası buna benzer bir açıklama yapmadığını aktardı.

İtalyan basını ayrıca, Galatasaray'ın yanı sıra AC Milan'ın da Zlatan Ibrahimovic ile ciddi şekilde ilgilendiği ve kadrosuna katmak için büyük uğraş verdiğini de yazdı.

İsveçli yıldız, geçtiiğimiz günlerde PSG'nin Manchester United'ı 2-0 yenerek şampiyonluğa ulaştığı 2015 Uluslararası Şampiyonlar Kupası maçının ardından konuşmuş kariyerinde bir sonraki durağın büyük bir sürpriz olacağını söylemişti.

Zlatan'ın, Fransız kulübüyle 1 yıl daha kontratı olduğunu ve Paris'teki zamanından keyif aldığını belirtmesinin ardından, bir gazetecinin, "Bu, Paris kulübüyle olan kontratını tamamlayıp bir sonraki durağına karar vereceğin anlamına mı geliyor?" şeklindeki sorusuna İsveçli yıldız, "Bir sonraki durağım mı? Bu sürpriz olacak" şeklinde yanıt vermişti.

Bu kez de kendisine, "Ne ölçüde bir sürpriz? ABD olabilir mi?" şeklinde soru yöneltilen Zlatan gülümseyerek, "Büyük bir sürpriz" cevabını vermişti.