Yenicami Fatihi Cihangir, Gözüne GAÜ Çetİnkaya’yı Kestirdi

Necmi Belge

K-Pet Süper Liginin ilk haftasında, geçtiğimiz sezonun üç kupalı şampiyonu yenicami karşısında son dakika golü ile 2-1 galip gelerek, büyük sükse yapan Cihangir, fikstürün bir avantajı olarak yine kendi sahasında karşılşacağı GAÜ Çetinkaya’yı gözüne kestirdi.

Konu ile ilgili olarak, Kıbrıs Manşet’e konuşan Cihangir Teknik Direktörü Mehmet Ali Özgürgün, espirili bir şekilde Yenicami’ye uyguladıkları tarifeyi GAÜ Çetinkaya’ya da uygulayacaklarını iddia etti.

Özgürgün, Yenicami galibiyeti ile lige iyi bir başlangıç yaptıklarını söyledi.

Kaptan Fırat’ın gördüğü kırmızı kart ile 10 kişi kalmalarına rağmen, karşılaşmanın son dakikasında Paşa’nın golü ile sahadan 2-1 galip ayrılmasını bildiklerini belirtti.

Bu haftaki rakipleri GAÜ Çetinkaya’nın güçlü bir takım olduğunu, bunu farklı kazandıkları Değirmenlik karşısında kanıtladıklarını ifade eden Özgürgün, GAÜ Çetinkaya’nın gücünü göz ardı edemeyeceklerini anımsattı.

Özgürgün, GAÜ Çetinkaya karşılaşmasına rutin olarak dört antremanla hazırlandıklarını, takıma monte ettikleri gençlerden memnun olduğunu dile getirdi.

Takımda sadece Yenicami maçında kırmızı kart gören kaptan Fırat Ersalan’ın eksik olduğunu ifade eden Özgürügün, ancak, bu eksikliğin kendilerini ilgilendirmediğini sahaya 11 kişi çıkacaklarını vurguladı.

Özgürgün, fikstür avantajlarını GAÜ Çetinkaya karşısında da devam ettireceklerini, hedeflerinin iki de iki olduğunu sözlerine ekledi.