Sneijder'le 3 Yıl Daha
Başkan Ünal Aysal, Hollandalı yıldızın, Manchester United’la anlaştığı iddialarını yalanladı, “Bunlar tamamen hayal ürünü. Sneijder’e teklif olmadığı gibi menajerinden sözleşmesini 3 yıl uzatmak için öneri aldık. Bu teklife prensipte, ‘tamam’ dedik” ifadelerini kullandı.
23 Temmuz 2014 - 02:30 | Son Güncelleme: 23.07.2014 - 09:18 | A+A-
Yorum Yaz8
Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, Manchester United ve Monaco başta olmak üzere Avrupalı ünlü kulüplerin transfer listesinde yer aldığı ileri sürülen Wesley Sneijder’in durumuyla ilgili çok önemli açıklamalar yaptı.

Aysal, Dünya Kupası’nda sergilediği başarılı performansla dikkatleri üzerine çeken 30 yaşındaki yıldızın sözleşmesini 3 sezon daha uzatmak için menajerinden teklif aldıklarını açıkladı.

Hollanda’nın 3. bitirdiği Dünya Kupası’nın ardından tatile çıkan Sneijder’in hiçbir kulüple anlaşmadığını kaydeden Ünal Aysal, “Sneijder’in sözleşmesinde ‘20 milyon euroya serbest kalır’ maddesi olduğunu, ancak bırakmak istemediğimizi söylemiştik. Zaten ortada bu sözleşmeyi aktif hale getirecek bir teklif yok. Basındaki ‘Sneijder Manchester United’la anlaştı, imza attı’ şeklindeki haberleri anlamak mümkün değil. Bunlar tamamen hayal ürünü. Sneijder’e resmi bir teklif olmadığı gibi oyuncumuzun menajerinden bize gelen sözleşmesini 3 yıllık uzatmak istedikleri yönünde bir teklif bulunuyor. Biz de buna prensipte ‘Tamam’ dedik” ifadelerini kullandı.

2019’a kadar devam

Galatasaray, 2012-2013 sezonunun devre arasında 7.5 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Inter’den transfer ettiği Wesley Sneijder’le 2016 yılına kadar geçerli 3.5 yıllık sözleşme yapmıştı. Taraflar arasında 3 senelik yeni sözleşme yapılırsa Hollandalı yıldız 2019’a kadar sarı-kırmızılı formayı giyecek.