Serdar Aziz Galatasaray'a İmzayı Attı! İşte Serdar'ın İlk Sözleri..
Galatasaray, Bursaspor'dan transfer ettiği milli futbolcu Serdar Aziz ile 4 yıllık sözleşme imzaladı.. Galatasaray Başkanı Dursun Özbek’in katılımı ile Türk Telekom Arena’da düzenlenen imza töreninde Serdar Aziz, kendisini 4 yıllık sarı-kırmızılı kulübe bağlayan sözleşmeye imza attı. Serdar Aziz Galatasaray'a transfer olmanın mutluluğunu yaşadığını dile getirerek, sarı-kırmızılı takımın başarısı için elinden geleni yapacağını söyledi.



Türk Telekom Arena'da düzenlenen imza töreninde Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ve Serdar Aziz yer aldı.

Serdar Aziz, 'Benim için harika bir gün. Çok mutluyum. Dünya devi bir kulüpte olduğum için kendimi çok şanslı hissediyorum. Hedefleri büyük olan bir insanım ve elimden geleni Galatasray için vereceğim. Bundan sonra ki süreçte büyük hedeflere ve şampiyonluklara koşacağız. Başkanımız bu transferle çok yakından ilgilendi. İnşallah hayırlısı olur.' dedi.

'BURADA OLDUĞUM İÇİN MUTLUYUM'
Galatasaray'ın uzun zamandır benimle ilgilenmesi büyük etken. Başka kulüplerden de teklif aldım ama bu önemli değil önemli olan burada olmam. Burada olduğum için ben ve ailem çok mutluyuz. Herşey benim için olumlu çok fazla yan etkenleri düşünmüyorum ve Galatasaray'da olmanın keyfini çıkartıyorum.

Daha önce teklifler almıştım ama o zamanlar daha gençtim. Şu an sorumluluk sahibiyim. Bursaspor kaptanı olarak buraya geldim. Daha önce gelmediğim için pişman değilim şu an tecrübem daha iyi. Şu an benim için herşey yolunda...

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ise, imza töreninde yaptığı konuşmada şunları söyledi:

"Geçtiğimiz dönemde bu takımın bir teknik kadrosu vardı. Takımın sezon bşaından beri gelen performansı değerlendiren bir rapor istedik ve ona göre değerlendirme yaptık. Bu çerçevede transferlere başladık. Bir kaç gün içinde teknik kadroyu açıklayacağız. Yarın CAS'tan bir yanıt bekliyorum. Buna göre hoca konusunda açıklama yapacağım.

'UEFA'NIN BİR SINIRLANDIRMASI VAR'
Büyük veya küçük bütçeli transfer olarak yaklamıyoruz. Galatasaray'ın geçen yıl ki performansı sornasında hazırlanan bir rapor ve biz buna göre hareket ediyoruz. Galatasaray'ın eksiklerini gidermek için transfer yapacağız. Önümüzdei sezona çok iyi hazırlanmak istiyoruz. Bütçeye gelince hesaplarımızı yaptık ve UEFA'nın bir sınırlaması var. Süper Lig'de oynayan bir çok kulüp için bu var ve bunu aşmanız mümkün değil. Hem transfer hem kulübün harcamaları çok yüksek seviyede ve sınırlara çok bağlı. Transfer yaparken, futbolcu maaşları ödenirken bunları düşünmek zorundayız. Biz sınırda bulunuyoruz ve limiti iyi tutmaya çalışıyoruz. Bunu keyfi bile olsa geçmek mümkün olmayacak.

SERCAN'I VERDİK'
Önümüzdeki sene kadromuzda düşünmediğimiz isimleri Sercan orada oynuyordu kiralık olarak. Bilal Kısa ve Furkan'ı da gönderdik. Bizim kadromuzda düşünmediğim isimleri başka kulüplerde oynamaları için takımdan gönderiyoruz. 40'a yakın futbolcu var kadroda ve bunların maaş ödemeleri de var. Bunların hepsini göz önünde bulundurarak bu kararları veriyoruz.

'TERİM İLE GÖRÜŞTÜNÜZ MÜ?' SORUSUNA FLAŞ CEVAP...
Serdar Aziz, Galatasaray'a transferi sırasında Fatih Terim ile görüştünüz mü? sorusuna, 'Fatih Terim ile herhangi bir görüşmem olmadı Galatasaray'a gelmek için. Burada olmak çok güzel bir duygu onun haricinde Galatasaray'a, Galatasaray olduğu için geldim. Hangi kulübün olduğu beni çok ilgilendirmiyor burada olmak ve Galatasaray forması giymek için çok sabırsızlanıyorum. Transferin arkasında çok güçlü duruldu ve bu en büyük etkenlerden birisi ve başkanımıza çok teşekkür ediyorum.' diyerek sözlerini sonlandırdı.

SERDAR AZİZ'İN GS TV'YE AÇIKLAMALARI:
"Sakatlığım çok iyi durumda. Milli Takım'dan sonra Galatasaray doktoruyla tedavi oldum. Bundan sonra beraber olacağız herşey iatlattım. Takım antrenmanları başladığımda ben de takımla çalışacağım. Saha içinde agrasifim takım için mücadele ederim. Bir çok özelliğim var. Savunma oyuncularına göre çabuk bir oyuncuyum sıçramama da iyidir. Gollerim var. Bundan sonra umarım Galatasaray forması altında gollerime devam ederim."