'Ne Onuru! Önce Para Verin'
Beşiktaşlı futbolculardan Torku Konya maçının devre arasında yönetime şok tepki!



Siyah-beyazlıların A takımdan sorumlu yöneticisi Mete Vardar, ilk 45 dakika sonunda soyunma odasına indi. Futbolcular, “Prestij de önemli. Sahaya çıkın ve maçı onurunuz için kazanın” diyen Vardar’ı sessizce dinledi. Ama Vardar çıkınca oyuncular söylenmeye başladı: “Ne para veriyorlar ne bir şey yapıyorlar, sonra ‘Onurunuz için oynayın’ diyorlar!”

Beşiktaş'ın önceki gün Torku Konyaspor ile oynadığı ve 1-0 yenilip şampiyonluk şansını matematiksel olarak yitirdiği maçın devre arasında, belki de durumun neden bu noktaya geldiğini özetleyen bir olay yaşandı... İlk 45 dakikanın son düdüğü çaldıktan sonra tribünde oturan yönetici Mete Vardar, siyah-beyazlı takımın soyunma odasına gitti. Oyunculara hitaben kısa bir konuşma yapan Vardar “Her şeyi geçtim. Prestij de çok önemli. Sizden burada 3 puanı almanızı isteyen, bunun için buraya gelen binlerce insan var. Sahaya çıkın ve bu maçı onurunuz için kazanın” dedi.

Siyah-Beyazlı futbolcular, Vardar’ın bu konuşmasını sessizce dinledi. Ancak ne zaman ki Vardar, soyunma odasından çıkıp kapıyı kapattı, hemen ardından futbolcular arasında söylenmeler başladı. Özel olarak Vardar’a değil, yönetim kuruluna tepki gösteren oyuncular, “Tamam, oynayalım oynamasına... Zaten oynuyoruz da ne para veriyorlar ne bir şey yapıyorlar, sonra gelip ‘Onuruzun için oynayın’ diyorlar” dedikleri öğrenildi.