Mehmet Demirkol'dan Flaş Sözler!
Fanatik gazetesi yazarı Mehmet Demirkol, Fenerbahçeli Emenike hakkında çarpıcı sözler sarf etti



Fanatik gazetesi yazarı Mehmet Demirkol, Fenerbahçeli Emenike hakkında çarpıcı sözler sarf etti. Demirkol, şunları söyledi:

'Duygusalmış... Duygusal ne demekse'

"Protesto bir haktır ama oyun içinde olmaz. Oyun bittikten sonra ıslıkla. Neden yapıyorlar çünkü önemsizleşmiş Beşiktaş maçı. Fenerbahçe-Galatasaray maçlarından 5 gün önce telefonumu kapatırım. O kadar bilet isteği geliyor ki. Bu maç böyle değildi. Emenike çok duygusalmış. Duygusal ne demekse...

Duygusal adam Seyit Onbaşı'dır. Duygusal olmadan o mermiyi oraya koyamazsın. Emenike'yi oyundan çıkartmayan İsmail Kartal ondan daha duygusalmış demek ki. Mantıklı düşünse kırmızı kart göreceğini bilir."

'Ya oyuncu değişikliği bittiğinde de yaparsa...'

"Seni yarı yolda bırakan bir şoförle yola nasıl devam edersin? Ya 3 oyuncu değişikliği hakkın dolmuş olduğunda bunu tekrar ederse?

'Yetenekse Cüneyt Çakır, Aydınus'un yarısıdır'

"Fırat Aydınus, Ahmet Çakar ve Erman Toroğlu dahil gördüğüm en yetenekli Türk hakem! Yetenekse Cüneyt Çakır, Fırat Aydınus'un yarısıdır ama Fırat Aydınus, Cüneyt Çakır'ın 10'da 1'i kadar çalışmıyor. En iyi hakemimiz Cüneyt Çakır'sa, önemli maçlara o verilmeli! Avrupa'da maçları o yönetmiyor mu, burada da böyle olmalı"

'Takım arkadaşları devre arasında Emenike'ye git dedi'

"Emenike nereye gidiyor. Madem künde atıp Emenike'ni çıkmasına izin verilmiyor. Başkan mı yolladı? Zannetmiyorum. Teknik direktör değil yollayan çünkü ben yolladım demiyor. Kim yolladı o zaman! Kendisi gitmedi, başkan yollamadı? Teknik direktör yollamadı?

Takım arkadaşlarının gönderdiği iddiaları var. Onlar git dedi diye şeyler dönüyor. Bunun açıklanması lazım. Hadi onu da söyleyelim Emenike'yi gönderen ismin Emre olduğu söyleniyor."