LAÜ Voleybol Sporunda İddialı Olmaya Devam Ediyor

2015 KKTC Bayan Voleybol Üniversiteler Karma antrenörü Ruhsar Bener, geçen akademik yılda yeni bir oluşum ile kurulan LAÜ Voleybol Takımı’nın üniversitede eğitim gören öğrencilerden oluştuğunu ve takım sporcularının haftanın 4 gecesi LAÜ Dr. Fazıl Küçük Spor Salonu’nda çalışmalarını sürdürerek, birçok başarı elde ettiklerini belirtti. Bener, KKTC Üniversiteler Voleybol müsabakalarına hazırlanan sporcuların üniversitelerini en iyi şekilde temsil etmenin gururunu yaşadığını ifade ederek, “Yapılacak takviyeler ve destekle takım motivasyonunun artacağına, başarılarının da artarak devamının geleceğine inanmaktayım” dedi.

Lig usulü yapılan müsabakalarda LAÜ Erkek Voleybol Takımı’nın 2. gelerek, büyük bir heyecen ve inançla müsabakalarda boy gösterdiğini söyleyen Bener, bayan ve erkek voleybolunda yeni dönem de üniversiteye gelen sporcular ve verilecek destekle daha da başarılı olunacağına inanç belirtti. Antrenör Ruhsar Bener, LAÜ’den 3 sporcunun da KKTC Bayan Voleybol Üniversiteler Karma Takımı’na seçildiğini vurgularken, altyapı olarak da LAÜ Voleybol Okulu’nun da bölgenin en büyük voleybol altyapısını hazırladığını vurguladı.

Benner, “LAÜ Voleybol Okulu ilkokul, ortaokul ve liselere yönelik çalışmalarını yaklaşık 3 yıldır sürdürmektedir, Rektörümüzün spora verdiği önem bize en önemli destek unsurlarından biri olmuştur” dedi.