Köstebek Bulundu
Futbolla ilgili tek yetkinin kendisinde olduğunu belirten Albayrak, Florya'da kadroyu sızdıran köstebeğin bulunduğunu söyledi.


Cuma günü takımla Karabük'e giden ve oyuncuları bir an olsun yalnız bırakmayan Abdurrahim Albayrak, maç sonrası çarpıcı açıklamalar yaptı. Başkan Duygun Yarsuvat'ın futbolla ilgili tüm yetkiyi kendisine verdiğini söyleyen Albayrak, "Tek yetkili benim. Hiçbir yöneticimiz Safet Susic'le görüşmedi. Bunlara inanmayın. Hepsi asılsız. Florya'da harika bir ortam var. Her şey değişiyor ve güzelleşiyor. Son iki haftadır G.Saray kadrosunun basına sızdığını gördünüz mü? Bunlara engel olduk" ifadelerini kullandı.

TEK TEK HERKESİ ÖPTÜ
Öte yandan karşılaşmayı protokol tribününden izleyen ve maçın son dakikalarında büyük heyecan yaşayan G.Saray'ın başkan yardımcısı, saha kenarına kadar indi ve son düdüğün çalmasıyla birlikte Prandelli'ye sarıldı ve teknik kadro ve oyuncuları tek tek öperek kutladı. Deneyimli yöneticinin bu tavırları sarı-kırmızılı tribünleri coştururken, taraftarlar tempo tutarak "Abdurrahim Albayrak" tezahüratı yaptılar.

AYSAL'A TEPKİ GÖSTERDİ
Affedi ldikten sonra geçen hafta ilk 11'de sahaya çıkan Sabri Sarıoğlu Karabük maçında da takımdaki yerini aldı. Neden kadro dışı kaldığını bilmediğini söyleyen tecrübeli sağ bek, "İnsan neden olduğunu bilse kendi içinde muhasebesini yapabilirdi. Karar hoca tarafından verilmedi. Bunu biliyorum. Ben bunu 3 ay önce sordum ve cevabını alamadım. Kırgınlığım bir açıklama yapılmamasıydı" diyerek eski yönetime tepki gösterdi.