K.Kaymaklı’da İkinci Hasan Tosunoğlu Dönemi

Necmi Belge

Başkentin köklü ve güçlü kulüplerinden, geçtiğimiz sezonun Kıbrıs Kupası şampiyonu K.Kaymaklı’da nöbet değişimi oldu.

Dün akşam kulüp lokalinde yapılan olağan genel kurulda tek başkan adayı olan Hasan Tosunoğlu oybirliği ile K.Kaymaklı başkanlığına seçildi. Böylece, 2001-2003 yılları arasındMalia K.Kaymaklı başkanlığı yapan Hasan Tosunoğlu tam 13 yıl sonra, yeniden K.Kaymaklı başkanlığına seçildi.

Saat 1900 da başlaması gereken genel kurul, nisab oluşmadığı için 30 dakikalık erteleme ile saat 1930’da başladı.  Turizm Bakanı Fikri Ataoğlu’nun da izlediği genel kurulda Divan başkanlığını Savaş Atakan, sekreterlikleri İbrahim Mısırlıoğlu ile Ata Tahiroğlu’nun yaptı.  Genel kurulda  saygı duruşu ve İstiklal marşının ardından başkan Ali Başman faaliyet raporunu okudu. Faaliyet raporunun aklanmasından sonra,  Mali rapor okundu ve aklandı.

Daha sonra yapılan oylamada, tek aday olan Hasan Tosunoğlu ikinci kez K.Kaymaklı başkanlığına seçildi. Başkan Tosunoğlu’nun genel kurula sunduğu yönetim, disiplin ve onur kurulları oybirliği ile onaylandı.

Bu arada, yeni başkan Hasan Tosunoğlu ile Turizm Bakanı Fikri Ataoğlu, eski başkan Ali Başman’na bir teşşekür plaketi ve 20015-2016 sezonunda Kıbrıs Kupası şampiyonu olan K.Kaymaklı’nın dev boyda bir resmini armağan etti.


Genel kurul, dilek ve temennilerin ardından sona erdi.