Kenya Premier Lig takımlarından Gor Mahia’nın teknik direktörlüğüne getirilen Kıbrıslı Türk Teknik adam Hasan Oktay Minci, takımın başında çıktığı ilk lig maçında galibiyetle tanıştıktan sonra bugünde Afrika Şampiyonlar Liginde yeni bir zafere imza attı.

Kenya Premier Lig takımlarından Gor Mahia’nın teknik direktörlüğüne getirilen Kıbrıslı Türk Teknik adam Hasan Oktay Minci, takımın başında çıktığı ilk lig maçında galibiyetle tanıştıktan sonra geçtiğimiz gün Afrika Şampiyonlar Ligi ilk maçında sahadan 3-1 galip ayrılmayı başardı.

Ligde ilk maçını kaybederek sezona kötü bir giriş yapan Gor Mahia FC, takımın başına Kıbrıslı Türk teknik adam Hasan Oktay Minci’yi getirip ligde oynanan 2. maçta Zoo Kericho’yu 4-0 yenmişti.

Aslen Girneli olan ve 90 yılların başında Türk Ocağı forması ile ligde fırtına gibi esen Minci, ligdeki ilk maçında aldığı galibiyetten sonra Afrika Şampiyonlar Ligi’nde Nijerya’nın güçlü ekiplerinden Lobi Stars’ın karşısına çıktı ve bir galibiyete daha imza attı. Minci’nin takımı sahadan 3-1 galip ayrılarak rövanş maçı öncesi avantaj sağlarken Kenya’da takımı ile çıktığı 2 maçtan da galip ayrılması ile bir anda taraftarın sevgilisi durumuna geldi. Minci’nin takımı Afrika Şampiyonlar Ligi’nde Nijerya’nın güçlü ekiplerinden Lobi Stars ile rövanş karşılaşmasında Cuma akşamı karşı karşıya gelecek.