Karabük’teki Oyunun Adı Futbol Muydu?

TV karşısında uyumamak için 2 Türk Kahvesi için ama nafile. Çünkü Türkiye'de futbol oynanmıyor ki... Adeta kör dövüşü var. Eller-kollar, sürekli hadise çıkarmak isteyen, hakeme itiraz eden kötü niyetli futbolcular çok artmaya başladı futbolumuzda. Bari biraz yaratıcı olsalar, ara pası atabilseler, duran topları akıllı kullansalar itirazım olmaz ama dün Karabük'teki şayet futbolsa, İspanya, İngiltere ve Almanya'da oynanan oyunun adı ne?

TEK FARK YARATAN UMUT’TU

SENEDE 10 milyon lira kazanan Hamit önündeki topa ıska geçip sarı kart görüyor. Burak Yılmaz ya ofsayt da ya yerde. İki adımdan topu kaleye vuracak gücü yok. Burak o kadar ağır ki, kaleciyle karşı karşıya kalmışken bir anda önünde 3 Karabük'lü belirdi. Selçuk, Melo, Sneijder sahada bol bol gezinip oyuna sıfır katkı yaptılar. Karabük'lü Erdem 35 metreden kaleye vuruyor. Acaba Erdem'in hayatında, antrenmanlar dahil boş kaleye o mesafeden golü var mı çok merak ediyorum.

DÜN 24 futbolcu oynadı, içlerinde fark yaratan tek oyuncu Umut Bulut oldu. Hem gol attı, hem 2 mükemmel gollük pas verdi ve kendi kalesinden de 2 kritik top çıkardı. Neredeyse hatasız bir 20 dakika oynadı. Sahanın tek yıldızıydı. Demek ki, istenirse, çalışılırsa olabiliyormuş.

G.SARAYLILAR gollere ve maç sonrası alınan 2-1'lik galibiyete çok ama çok sevindiler de gerçekçi olmak gerekirse Karabük ligin en formsuz, en etkisiz takımı. Gündüz izlediğim Balıkesir'den bile kötüler. G.Saray'ın sevinçlerini abartılı buldum.

HOCAYA MADALYA TAKILSIN

BUGÜNE kadar "Prandelli acil gönderilmeli" demiştim ve şimdi taktik değiştirmeye karar verdim. Bence teknik adamdan başka her şeye benzeyen Prandelli ile umarım yarın masaya otururlar ve sözleşmesini mümkünse 2-3 yıl daha uzatırlar. Yetmezse, Prandelli efendi G.Saray Futbol Direktörü yapılsın, primleri artırılsın, alacağına zam yapılsın bir de boynuna madalya takılsın. Bundan sonra tüm yazılarımda ve yorumlarında Prandelli'nin artık gitmesini istemeyeceğim. Ama Albayrak ve Dürüst ikilisi bu kafayla kendilerini de bitireceklerini unutmasın.

SONUÇ olarak G.Saray kötüydü ama Karabükspor daha da kötüydü. Futbol berbattı, heyecan yoktu. Sadece Umut Bulut güzellikler sundu. Tebrikler Umut. Sayende uyuyakalmadım.