K-PET LİGLERİNDE İKİNCİ PERDE BUGÜN AÇILIYOR

Necmi Belge

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu’nun organize ettiği ve sponsorluğunu Kıbrıs Türk Petrolleri’nin yaptığı K-Pet Liglerinde ikinci perde bugün açılıyor.

Bu bağlamda özellikle, K-Pet Süper Ligi’nin 14.haftası itibarıyle oynanacak karşılaşmaları mercek altına almak istiyoruz.

K-Pet Süper Ligi’nin ilk devresini sürpriz bir şekilde 29 puanla yenilgisiz lider olarak kapatan Binatlı, Teknik Direktör Hasan Topaloğlu ile büyük bir çıkış yakalayan ve ilk devreyi 24 puanla üçüncü sırada tamamlayan İskele Gençlerbirliği’ni konuk ediyor.

25 puanla ikinci sırada yer alan Mağusa Türk Gücü ise, devre arasında yaptığı transferlerle dikkati çeken 18 puanla 8.sırada yer alan K.Kaymaklı ile Cambulat Stadı’nda karşılaşıyor.

Geçtiğimiz iki sezonun lig ve kupa şampiyonu 22 puanla 3.sırada bulunan Yenicami, 15 puanla 9.sırada bulunan Cihangir ile Atatürk Stadı’nda karşılaşacak.

K-Pet Süper Ligine fırtına gibi bir başlangıç yapan ancak, daha sonra aldığı istikrarsız sonuçlar ile orta sıralara yerleşen 21 puanla 5.sırada bulunan GAÜ Çetinkaya, 11 puanla 13.sırada yer alan Değirmenlik ile deplasmanda kozlarını paylaşacak.

İlk devrenin bir diğer istikrarsız ekibi 19 puanla 6.sırada bulunan Lefke, Karadağ’da komşusu13 puanla 10.sırada yer alan B.Bağcıl ile üst sıralara tırmanmak için mücadele edecek.

İkinci devrenin diğer karşılaşmalarında Doğan Türk Birliği 20 Temmuz Stadı’nda Yeniboğaziçi, ligde zor günler yaşayan Mormenekşe Mağusa Dr.Fazıl Küçük Stadı’nda Türk Ocağı Leymosun ile karşılaşacak.

K-Pet Süper, 1.ve 2.liglerinin programı ile maçları oynatacak hakemler şöyle:















...................