FUTBOL HEYECANI YENİDEN BAŞLADI. K-PET FUTBOL LİGLERİNDE 16. HAFTA.

OSMAN DİNLER

2017-2018 Futbol sezonunun ikinci yarısı Cuma akşamı Lefkoşa Atatürk Stadı'nda, Lider Yenicami ile Mağusa Türk Gücü arasında oynanan karşılaşma ile başladı. Karşılaşmanın ilk yarısını konuk takım 1-0 önde tamamlasa da ikinci yarıda Yenicami takımı önce beraberliği son bölümlerde de galibiyeti getiren golü bularak ikinci yarıya galibiyetle başladı. Bugün 16. hafta üç karşılaşma ile devam etti.

Cihangir Stadı’nda Cihangir takımın konuğu Türk ocağı oldu. Ev sahibi ekip hem ilk yarıda hem de ikinci yarıda bulduğu gollerle karılaşmayı 2-0’a getirdi. Karşılaşmanın bitimine sekiz dakika kala Türk Ocağı farkı bire indirse de bu gol puan çıkartmasına yetmedi.

Ozanköy Mustafa Özkayım Stadı’nda Ozanköy ile GAÜ Çetinkaya karşı karşıya geldi. Konuk takım GAÜ Çetinkaya çok fazla zorlanmadan karşılaşmayı 4-0 kazandı.

Doğan Türk Birliği’nin cezası nedeniyle Güzelyurt Üner Berkalp Stadı’nda Merit Alsancak Yeşilova ile karşılaştı. Karşılaşmada konuk takım hem ilk yarıda hem de ikinci yarıda kaydettiği gollerle karşılaşmadan 2-0 galip ayrılmasını bildi. 16. Hafta Pazar günü üç karşılaşma ile devam edecek.

K-Pet Süper lig ve 1.Ligde alınan sonuçlar ve puan durumları ise şöyle oluştu;

K-Pet Süper Lig

CİHANGİR - TOL 2-1

OZANKÖY - GAÜ ÇTK 0-4

DTB - MERİT ALSANCAK Y 0-2

K-Pet 1.Lig

AKOVA VUDA - ESENTEPE 1-3

GÖÇMENKÖY - GİRNE HALK EVİ 1-1

ÇANAKKALE – B. BAĞCIL 1-1

LAPTA - KAYA MEHMETÇİK 2-2

MORMENEKŞE - DOĞANCI 2-1