Hascan Kırmaz Da GG’de
Gençlik Gücü Spor Direktörü Derviş Paşa’nın yoğun çalışmaları sonucunda

Gençlik Gücü Kulüp Başkanı Suma Zafer Choudhry, geçtiğimiz sezon devre arasında kiralanan yıldız futbolcu Hascan Kırmaz’ın bir yıllığına daha kiralık olarak Gençlik Gücü’nde forma giyeceğini açıkladı

Gençlik Gücü, Gökhan Özer ve Ahmet Can Tokmak’tan sonra Hascan Kırmaz’ı da renklerine bağlamayı başardı.

Gençlik Gücü Kulüp Başkanı Suma Zafer Choudhry, geçtiğimiz sezon devre arasında kiralanan yıldız futbolcu Hascan Kırmaz’ın bir yıllığına daha kiralık olarak Gençlik Gücü’nde forma giyeceğini açıkladı. Choudhry, Gençlik Gücü’nde Spor Direktörü olarak görevlendirilen Derviş Paşa’nın bunda büyük payı olduğunu vurgulayarak, Paşa’ya teşekkür etti.

2017-2018 Futbol Sezonu’nun takımını oluşturmaya hızlı bir tempoda başlayan yeşil beyazlı kulüp, önce geçtiğimiz sezon Vadili’den kiralık olarak takıma aldığı Gökhan Özer’i bonservisli olarak almıştı. Ardından geçtiğimiz sezon GAÜ Çetinkaya’da kiralık olarak verdiği Ahmet Can Tokmak’ı yeniden kulübe dahil etmişti.

Geçtiğimiz sezon ikinci yarıda takımın gücüne güç katan Hascan Kırmaz’ı bir yıllığına daha kiralayan Gençlik Gücü, önümüzdeki sezon gençleşen bir takım ile mücadele edeceğinin de sinyalini vermiş oldu.

Transfer çalışmalarına henüz yeni başladıklarını belirten Gençlik Gücü Kulüp Başkanı Suma Zafer Choudhry, “Yönetim olarak hedefimizi daha da yükselttik. Gelecek sezon kupa almak istiyoruz. Bunu başarmak için de yönetim kurulu ve teknik heyet birlikte çalışıyoruz” şeklinde konuştu.