Hamza Hamzaoğlu İle Yollar Ayrıldı!

Galatasaray'da şoke eden bir gelişme yaşandı... Sarı-Kırmızılı kulüp, beklenmedik bir şekilde Hamza Hamzaoğlu ile yolların ayrıldığını açıkladı. Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada şöyle denildi:

"Galatasaray Futbol Takımı Teknik Direktörü Sayın Hamza Hamzaoğlu’nun sözleşmesi, varılan karşılıklı mutabakat çerçevesinde sona erdirilmiştir. Hocamıza bugüne kadar kulübümüze verdiği hizmetler için teşekkür ediyor, kendisine bundan sonraki kariyerinde başarılar diliyoruz." Galatasaray Spor Kulübü Galatasaray'da İtalyan teknik adam Cesare Prandelli'nin gönderilmesinin ardından sezon sonuna kadar Galatasaray'ın teknik direktörü olan Hamza Hamzaoğlu, sarı-kırmızılı takıma bu kadar kısa süre içerisinde üç kupa kazandırarak tarihe geçmişti. Bu başarının ardından geçtiğimiz Haziran ayında Galatasaray'la 3 yıllık sözleşme yapan Hamza Hamzaoğlu, yıllık 2 milyon Dolar alacaktı.

Doğan Haber Ajansı'nın haberine göre; Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Hamza Hamzaoğlu ile Umut Bulut'un sözleşmesi konusunda yaptığı görüşme sonucu yolları ayırdı.