G.Saray’ın, Atletico Maçı Hangi Kanalda?

UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu 5. maçında İspanyol temsilcisi Atletico Madrid ile 25 Kasım Çarşamba günü deplasmanda karşılaşacak Sarı-kırmızılılar, tamam mı devam mı maçına çıkıyor!

Bir üst tur şansını son maça bırakmak için muhakkak kazanmak zorunda olan Galatasaray, karşılaşmaya yeni teknik direktörü Mustafa Denizli ile değil kaleci antrenörü Taffarel yönetiminde çıkacak. Ayrıca Galatasaray’da Burak Yılmaz ve Selçuk İnan da kart cezaları sebebiyle forma giyemeyecek.

Futbolseverler, Vicente Calderon'da oynanacak ve saat 21.45'te başlayacak olan mücadeleyi Tivibu Spor'dan canlı izleyebilecek…

Cim Bom'un işi zor

C Grubu'nda 9 puanı bulanan Portekiz ekibi Benfica, liderlik koltuğunda oturuyor. 7 puanlı Atletico Madrid, grupta 2. sırada yer alırken temsilcimiz Galatasaray, 4 puanla 3. sırada bulunuyor. Kazakistan temsilcisi Astana ise 2 puanla grupda son sırada...

Atletico Madrid'e İstanbul'da 2-0 kaybeden Galatasaray, 25 Kasım'daki mücadelede İspanyol ekibini mutlaka yenmek zorunda... Çünkü sarı-kırmızılılar, bu maçta mağlup olursa ya da berabere kalırsa son mücadeleler oynanmadan grupta ilk ikiye girme şansını kaybedecek.