Göksun, Golcü İstiyor
K-Pet Süper Lig’de henüz aradığını bulamayan Gençlik Gücü arayış içerisinde

K-Pet Süper Lig’in son dört haftasında elde edeceği puanlarla ilk yarıyı en iyi yerde tamamlamak istediklerini söyleyen Gençlik Gücü Teknik Direktörü Niyazi Göksun, “Takıma bir golcü kazandırabilirsek, ikinci yarıda çok daha başarılı oluruz” dedi

K-Pet Süper Lig’de geride kalan 11 haftada 11 puan elde eden Gençlik Gücü’nde ilk hedef, geride kalan 4 haftada puanlar elde etmek olarak belirlendi.

K-Pet Süper Lig’in son dört haftasında elde edeceği puanlarla ilk yarıyı en iyi yerde tamamlamak istediklerini söyleyen Gençlik Gücü Teknik Direktörü Niyazi Göksun, “Takım oturdu, kötü oynamıyoruz. Cihangir karşısında 45’inci dakikadaki kırmızı kart olmasa, sonuç lehimize çok farklı olabilirdi. Ne var ki, son vuruşu yapmakta hala zorlanıyoruz. Takıma bir golcü kazandırabilirsek, ikinci yarıda çok daha başarılı oluruz” dedi.

11 Aralık 2016, Pazar günü aynı puana sahip Baf Ülkü Yurdu ile dış sahada mücadele edeceklerine dikkat çeken Göksun, “Baf Ülkü Yurdu bire bir rakiplerimizden biri olarak görülüyor. Bu nedenle elde edeceğimiz puanlar iki kat değerinde. Güzelyurt’ta oynanacak karşılaşmaya en iyi şekilde hazırlanıyoruz. Puan veya puanlarla dönmek istiyoruz” şeklinde konuştu.

Yeşil beyazlı takım Gençlik Gücü 12’nci haftada Baf Ülkü Yurdu ile dış sahada mücadele ederken; 13’üncü haftada Yalova’yı konuk edecek. Son iki haftada ise sırasıyla Doğan Türk Birliği ve Türk Ocağı Limasol ile dış sahada karşı karşıya gelecek.

Golcü Futbolcu Denenecek

Gençlik Gücü Yönetim Kurulu, Teknik Direktör Niyazi Göksun’un önerisi üzerine Fransa’dan Gineli bir futbolcu getirtti.

Önceki akşam ülkemize getirtilen Gineli futbolcu, denenmek üzere bugün (9 Aralık 2016, Cuma) Gençlik Gücü ile ilk antrenmanına çıkacak.

Denenecek futbolcunun iyi bir kariyeri olduğu belirten Göksun, “Ancak görmemiz gerek. Bize gerçekten golü koklayan, kaleye her fırsatta isabetli şut atan ve koşan bir futbolcu gereklidir. Beğenirsek yola devam eder, beğenmezsek başkasını deneriz” dedi.