Efsana GAÜ Çetinkaya ve Yenicami maçı öncesinde , GAÜ Çetinkaya basın bürosu Genel Sekreterliğinden yapılan duyuruyu basın mensuplarına ve kamuoyuna duyururuz.

GAÜ-Çetinkaya T.S. Kulübü’nün Yönetim Kurulunun almış olduğu karar ile ev sahibi olduğumuz müsabakalarda K.T.Futbol Federasyonu talimatlarına göre stada giriş uygulamaları belirlenmiş olup ,uygulamadan taviz verilemeyecektir.

GAÜ-Çetinkaya’nın ev sahibi olduğu Futbol Federasyonunun belirlemiş olduğu kriterlere göre müsabakalarda diğer takımlarımızın faal futbolcuları, Kıbrıs Türk Futbol Federasyonun vermekte olduğu maça giriş kartını stad girişlerinde gişe görevlilerine göstermedikleri takdirde , stada ücretsiz giremeyeceklerdir. Bu uygulama bilinen ve bilinmeyen tüm futbolcular için geçerli olacaktır. Ayrıca diğer kulüplerimizdeki teknik elemanlarda Futbol Federasyonunun vermiş olduğu tanıtma kartları ile stada giriş yapacaklardır. Tanıtma kartını ibraz etmeyen teknik elemanlar stada ücret karşılığı girebileceklerdir. Bunların dışında spor yazarları ve polis görevlileri daha önce uygulandığı şekilde görevlerini yapacaklardır.

GAÜ-Çetinkaya olarak bizler bugün tüm futbolcularımıza K.T Futbol Federasyonunun vermiş olduğu kartları almış bulunmaktayız. Bundan sonraki müsabakalarımızda gişelerde sorun yaşamamak adına tüm spor camiasına duyuruyoruz.