GAÜ-Çetinkaya İlk Haftayı Lider Kapattı

GAÜ-Çetinkaya futbol takımımızın, birlik ve beraberlik ruhu ile yakalamış oldukları başarıların devamı hiç kuşkusuz ki camiamızın destekleri ile gelmeye devam edecektir.

Takımımızın ve kulübümüzün yakalamış olduğu bu birlik ve beraberliğe, camiamızın maçlarda takımımızı yalnız bırakmayarak destek olmaları büyük güç katacaktır.

Efsane GAÜ-Çetinkaya camiasının, takımımızın kombine kartlarından alarak, hem takımımızın maçlarına gelerek manen hem de madden destek olmaya çağırıyoruz. Kombine kartı almak isteyen değerli GAÜ-Çetinkaya Spor Kulübü taraftarlarının, GAÜ-Çetinkaya Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyelerimizden temin edebileceklerdir.

GAÜ-Çetinkaya futbol takımımızı izlemeye gelecek olan diğer spor severlerin de, maçlara girişlerde güncel futbolcu ya da yönetici kimlik kartlarını ibraz ederek, ücretsiz izleyebileceklerdir.

Bunların dışında kalan maçlarımıza gelecek olan spor severlerin, hem ülke futboluna hem de kulübümüze katkı sağlayacak olan maça giriş ücretlerini ödeyerek girebileceklerini bildiririz.

Kıbrıs Türk yaşam kültürü içerisinde yer alan futbol maçlarındaki o heyecanı yenden yaşamak adına, maçlarımızı izlemeye gelecek olan bayan ve çocuk taraftar veya spor severlerimize de maçlara giriş ücretsizdir.

Tüm Taraftarlarımızı 10 Ekim Cumartesi günü saat 15.00’de, Lefkoşa Atatürk Stadı’na, Efsane takıma destek olmaya davet ediyoruz.