GAÜ Basketbol’da Başarıdan Başarıya Koşuyor: 70-55

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) genç basketbol takımı, Doğu Akdeniz Üniversitesi’ni (DAÜ) kendi evinde hezimete uğrattı: 70-55

GAÜ genç basketbol takımı, geçtiğimiz Cuma günü karşılaştığı Doğu Akdeniz Üniversitesi genç basketbol takımı ile lig maçında karşı karşıya geldi.

Doğu Akdeniz Üniversitesi Lala Mustafa Paşa Spor Salonu’ndaki karşılaşmada, GAÜ ilk yarıda 10 sayı ile geriye düşmesine rağmen ikinci yarıda toparlanarak önce farkı kapattı, ardından da rakibinden üstün bir oyunla elde ettiği başarıyı skor tabelasına kırmızı ışıklarla yazdırdı: 70-55.

Maçtan sonra konuşan GAÜ basketbol genç takımı oyuncuları, bu karşılaşmayı Salı günü oynayacakları maçın provası olarak gördüklerini söylediler.

Girne Amerikan Üniversitesi Spor Kulubü genç basketbol takımının antrenörü Gökay İskar ve yetenekli oyuncuları Mehmet Ekin (4), Tanca Nedim (5), Atahan Yıldız (6), Can Göncü (7), Mehmet Kafalı (8), Batuhan Asil (9), Berk Argın (10), Görkem Çiçek (11), Tuğberk Aybars (12), Ehsan Niani (13), Alpay Şerbetçioğlu (14), Batuhan Tüzmen (15), bu maçta gösterdikleri performansı Salı günü oynayacakları maçta da göstermeyi hedeflediklerini söylediler.

Gökay İskar “Bu galibiyet Salı günü oynanacağımız maç öncesinde sporcularımıza güzel bir moral olmuştur. Takımımız okullar arası basketbol şampiyonasında da 1. olmuştur” diye konuştu