Takvim'in haberine göre transferde Olcan Adın'ın dışında ses getirecek bir hamle yapamayan Galatasaray'da hareketlilik sürüyor... Teknik direktör Cesare Prandelli'nin verdiği rapor doğrultusunda çalışmalarını sürdüren Sarı-Kırmızılılar'da Eduardo Vargas sesleri yükseliyor...

Hem kulübe yakın kaynaklardan hem de İtalya'da gelen haberlere göre Galatasaray yönetimi Şilili futbolu için resmi girişimlere başladı. Sarı-Kırmızılılar'ın 24 yaşındaki forvet için 6 milyon Euro'luk teklif sunduğu belirtiliyor. Prandelli'nin yönetime verdiği raporda Eduardo Vargas için, "Genç ve çok yönlü bir futbolcu. Gelişime açık. Hücumun her bölgesinde oynayabiliyor. Gelirse onu joker gibi kullanabiliriz" ifadesini kullandığı öğrenilidi. 2 sezondur Brezilya ve İspanya'da kiralık oynayan Vargas'ın Napoli ile sözleşmesi 2015 yılında sona erecek.

DÜNYA KUPASI'NDA DİKKATLERİ ÇEKTİ
Brezilya'da geçtiğimiz gün sona eren 2014 Dünya Kupası'nda çok etkileyici bir performans sergileyen Vargas'ın Galatasaray'a sıcak baktığı belirtiliyor... Birçok transfer teklifi alan Napoli'nin Sarı-Kırmızılılar'a nasıl bir yant vereceği de merak konusu... 2006'da ülkesinde Cobreloa formasıyla profesyonel hayata merhaba diyen Şilili yıldız, 2009'da ise Universad de Chile takımına transfer oldu.

ÖNCE BREZİLYA'YA SONRA İSPANYA'YA GİTTİ!
Attığı gollerle kısa sürede dikkatleri çeken Vargas, 2012'de tam 13.5 milyon Euro karşılığında Napoli'ye transfer oldu. Fakat İtalyan kulübü, 19 maçta gol bulamayan genç yıldızı geçtiğimiz yıl başında Brezilya ekibi Gremio'ya kiraladı. Takımına 10 gollük bir katkı yapan Vargas bu yıl Ocak ayında ise Valencia'ya kiralandı. Şilili futbolcu, Siyah-Beyazlı formayla ligde 17 maçta 3 gol attı.