Galatasaray Eskişehirsporlu oyuncunun transferini noktalamak için 'futbolcu+para' teklifini götürecek.

Özellikle en çok ihtiyaç duyulan mevkilerden biri olan sağ bek pozisyonu için uzun zamandır arayışlarını sürdüren Galatasaray, rotasını yeniden Eskişehirspor'un yıldızı Tarık Çamdal'a çevirdi. Daha önce Tarık için takas teklifinde bulunan Galatasaray, Eskişehirspor'dan olumsuz cevap almıştı.

Prandelli'nin Sabri'yi Avusturya kampına dahil etmemesinden sonra sağ bek transferine önceliğini veren Sarı-kırmızılıların, Eskişehirspor'a yeniden teklifte bulunacağı iddia edilirken, Eskişehirspor kulübünün bu transfer için yüksek bir bonservis bedeli istediği belirtildi.Galatasaray yönetiminin ise bu yüksek bonservis bedelinde indirime gidilmemesi durumunda yeniden "Futbolcu+para" alternatifini sunması bekleniyor.

Galatasaray'ın ısrarla takımında görmek istediği Tarık Çamdal'ın kulübüyle 2018 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Milli futbolcu geçen sezon Eskişehirspor formasıyla 26 maça çıkarken gol atma başarısı gösteremedi. 23 yaşındaki Tarık ayrıca 6 kere Türkiye Milli Takımı'na çağırılırken 1 kere topu ağlarla buluşturdu.