Galatasaray resmi teklifi yaptı

mailprintcomm Aslan, Arsenal’in Kosta Rika’lı forveti için 1 milyon euro kiralama bedeli ve 2 milyon euroluk ücretinin tamamını ödemeyi teklif etti. 

Galatasaray’ın transfer gündeminde yer alan Joel Campbell için İngiliz basını flaş bir iddiada bulundu. İngiliz The Times gazetesinin haberine göre Galatasaray Arsenal’in Kosta Rikalı golcüsü Joel Campbell için İngiliz kulübüne resmi teklifte bulundu. Dünya Kupası’nın ardından Galatasaray’ın transfer listesinde 1. sıraya çıkan Joel Campbelli için sarı kırmızılıların satın alma opsiyonuyla birlikte kiralama teklifinde bulunduğu belirtildi.

ÇOK SICAK BAKIYOR
The Times’ın iddiasına göre Joel Campbell için kiralama ücreti olarak 1 milyon euro verilecek ve oyuncunun 2 milyon euro olan yıllık maaşının tamamını da Galatasaray ödeyecek. Geçtiğimiz sezon Olympiakos’ta kiralık olarak forma giyen Campbell, gösterdiği performans ile dikkat çekmişti. Dünya Kupası’nda da çeyrek finale kalma başarısı gösteren Kosta Rika’nın önemli isimlerinden biri olan 22 yaşındaki oyuncu, Şampiyonlar Ligi’nde forma giymek için Galatasaray’a sıcak bakıyor.

TAM BİR JOKER
Teknik direktör Cesare Prandelli’nin kadroda görmek istediği isimlerden biri olan Campbell, forvet haricinde orta sahanın her iki kanadında da görev yapabiliyor. İngiltere’deki çalışma izninde yaşanan problem sebebiyle 3 sezondur farklı takımlarda kiralık olarak oynayan Campbell’ın anlaşma sağlanması halinde Galatasaray’ın ikinci etap kampına katılması bekleniyor. Kadroda 10 yabancı bulunduğu için Dany ve Ontivero gönderildiği anda ıslak imzalar atılacak.