Transferde fırtına öncesi sessizliği yaşayan Galatasaray büyük bir bomba patlatabilir!.. İspanya'nın önde gelen iki yayın organı Sport ve El Mundo Deportivo'nun haberine göre Sarı-Kırmızılılar, Barcelona formasını giyen Alex Song'un peşinde... İki gazete de Galatasaray yönetiminin Barcelona ile temasa geçtiğini ve 1 yıllık kiralama teklifinde bulunduğuna haberinde yer verdi.

HEM STOPER HEM DE ÖN LİBERO
İki sezon önce tam 19 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Arsenal'den Barcelona'ya transfer olan Alex Song, Katalan kulübünde bir türlü beklenen performansı sergileyemedi. Defansın ortası ve ön liberoda görev yapabilen 27 yaşındaki futbolcu geçen sezon La Liga'da 19 maçta forma giydi. Kamerunlu yıldız sert ve agresif futbolu ile ön plana çıkan bir isim. Song'un Barça ile 3 yıl daha sözleşmesi var.

BARCELONA KİRALAMA FORMÜLÜNE SOĞUK!
Galatasaray Teknik Direktörü Cesare Prandelli'nin Song'un transferini çok istediği, yıldız futbolcuyu hem stoperde hem de Selçuk ve Melo'dan birisinin yokluğunda orta alanda kullanmayı planladığı belirtiliyor. Kamerunlu yıldızın Barcelona'dan ayrılmayı düşündüğü fakat Katalan kulübünün kiralama formülüne soğuk olduğu ifade ediliyor. Galatasaray'ın önümüzdeki günlerde Barça ile birkez daha görüşmesi bekleniyor.

SONG'UN YILDIZI PREMIER LİG'DE PARLAMIŞTI
Profesyonel kariyerine 2004 yılında Fransız ekibi Bastia'da başlayan Alex Song, 2006'da İngiliz devi Arsenal'e transfer oldu. Londra kulübünde çok başarılı bir performans gösteren Kamerunlu yıldız, 2012'de Barcelona'ya transfer oldu. Song 2007-2008 sezonunda ise kiralık olarak Charlton formasını giydi. Kamerun Milli Takımı'nda 47 maça çıkan tecrübeli futbolcu henüz gol atma başarısını gösteremedi.

RİGOBERT DE DEVREYE GİRDİ!
Cimbom'un gündemindeki Alex Song, Galatasaray'ın eski kaptanlarından Rigobert Song'un yeğeni... Kamerunlu efsane futbolcunun bu transfer için devrede olduğu da gelen bilgiler arasında.

ARSENAL ONU GERİ İSTİYOR
İngiliz basınında yer alan iddialara göre Alex Song'un transferi için eski kulübü Arsenal de devrede... Thomas Vermaelen'in gelişi sonrası rotasyonda iyice gerilere giden Song'un Arsenal'e nasıl bir yanıt vereceği merak konusu.