Futbol Takımı Kuracak!
7 yaşında bir oğlu olan Cristiano Ronaldo’nun ikiz çocuk babası olması sosyal medyada günün konusu oldu. “Ronaldo kendi futbol takımını kuracak” diyen sosyal medya kullanıcıları, “Şimdi Messi düşünsün” diyerek ezeli rakibine göndermede bulundular


Real Madrid’in Portekizli yıldız futbolcusu Cristiano Ronaldo, bir süredir konuşulan ikiz bebeklerine kavuştu. Ronaldo’nun adı açıklanmayan taşıyıcı anneden ikiz çocuk sahibi olması sosyal medyanın da en çok konuşulan konuları arasına girdi. Müjdeli haberi sosyal medya hesabından veren 32 yaşındaki futbolcu, Konfederasyonlar Kupası’nda üçüncülük maçına çıkmayacağını açıkladı.

Cristiano Ronaldo Jr. adında 7 yaşında bir erkek çocuğu daha bulunan Ronaldo’nun nişanlısı Georgina Rodríguez’in de beş aylık hamile olduğu iddiası sosyal medyada ti’ye alındı. Eğer iddialar doğruysa dört ay sonra dört çocuk babası olacak olan Ronaldo için “Ronaldo kendi takımını kuracak galiba” yorumları yapıldı. “Allah analı babalı büyütsün” diyerek iyi dileklerde bulunan kullanıcılar, Ronaldo’nun ezeli rakibi Messi için “Şimdi Messi düşünsün” yorumları paylaştılar.

Ünlü futbolcu sosyal medyadan yaptığı paylaşıma, “Hayatımın iki yeni aşkını kucaklayabildiğim için çok mutluyum “ notunu düştü. Ronaldo’nun erkek çocuğuna Mateo, kız çocuğuna Eva ismini verdiği öğrenildi.