adrosuna Brezilyalı 10 numara Diego Ribas ’ı katan ve başka transfer yapmayan sarı lacivertliler sessizliğine son vermek üzere. Fransız basında çıkan son haberlere göre Fenerbahçe flaş bir transfere imza atabilir. Transfer çıkarması

Moussa Sow, Emmanuel Emenike ve Pierre Webo gibi golcülerinin Afrika Kupası'nda forma giyecek olması nedeniyle sezonun belirli bir bölümünde forvetsiz kalma tehlikesiyle karşı karşıya olan Fenerbahçe bu isimleri aratmayacak bir forveti kadrosuna katmak için çalışmalarını sürdürüyor.

Fransız basınında yer alan haberlere göre Galatasaray ’ın Mevlüt Erdinç transferinden vazgeçmesinin ardından Fenerbahçe ’nin transfer için nabız yokladığı ve sarı lacivertlilerin Saint-Étienne'de forma giyen Türk forveti kadrosuna katmak istediği belirtildi.

MEVLÜT'ÜN PARASI WEBO'DAN

Aziz Yıldırım ’ın Diego Ribas ’dan başka transfer yapmayacağız sözüne karşılık, Fenerbahçe ’nin Mevlüt transferinde pusuda beklediği aktarılırken bu transferin maliyetini karşılamak için gerekli olan stratejiyi de belirlediği aktarıldı. Buna göre Fenerbahçe ’nin Kamerunlu forvet Pierre Webo ’ya gelen teklifleri değerlendirmesi bekleniyor. Arap Yarımadası ’ndan teklifler alan Kamerunlu forvetten para kazanmayı hedefleyen sarı lacivertliler ayrıca takımdan ayrılması beklenen Yobo, Holmen, Krasic, Cristian gibi isimlerden alacağı bonservis bedelleriyle bu transferi karşılamayı planlıyor. Mevlüt Erdinç için kulübünün 10 milyon Euro istediği ancak transferin 6-7 milyon Euro aralığında bir rakama sonuçlanabileceği belirtiliyor.