Fenerbahçe'de Nani Transferinde Mutlu Son! İşte Maliyeti...
Fenerbahçe bir dünya yıldızını daha kadrosuna kattı... Sarı-Lacivertliler, teknik direktör Vitor Pereira, Simon Kjaer ve Şener Özbayraklı’dan sonra uzun süredir peşinden koştuğu yıldız isim ve kulübüyle anlaştı.


Sportif Direktör Giuliano Terraneo yönetiminde transferde dev adımlar atan Fenerbahçe, Portekizli yıldızla sürdürdüğü yoğun transfer görüşmeleri sonrasında mutlu sona ulaştı.

İngiliz basınının da gündemini uzun süredir meşgul eden dev transferde Sarı- Lacivertliler, 2007’de 25 milyon Euro’ya Sporting Lizbon’dan Manchester United’a geçen Nani için Kırmızı Şeytanlar’la 6 milyon Euro’ya el sıkıştı.

Kanarya, geçen sezon kiralık olarak oynadığı eski kulübü Sporting’de 35 maçta 12 gol, 8 asistle göz dolduran Portekiz’de tatilde olan 28 yaşındaki forvetle ise kıran kırana bir pazarlığa girişti

Yıllık 3 milyon 750 bin Euro garanti paraya ikna edilen Nani’yle imza parasında çıkan pürüz de 1 milyon Euro’da anlaşılarak çözüldü.

En geç 1 haftaya İstanbul'da

Başkan Aziz Yıldırım’ın da bu sabah Londra’ya giderek Nani’yle 3 yıllık resmi sözleşmeye imza atacağı öğrenildi.

Fenerbahçeli taraftarların dört gözle beklediği Nani’nin geliş tarihi netleşmezken, en geç bir hafta içinde İstanbul’a ayak basacağı ifade edildi. Fenerbahçe’nin Nani’yi önümüzdeki günlerde KAP’a bildirmesi bekleniyor.