Fenerbahçe 2-1 Antalyaspor
Fenerbahçe'ye son saniyede galibiyeti getiren Nani, maçtan sonra açıklamalarda bulundu.

Nani'nin sözleri şu şekilde;

''Çok duygu yüklü, zorlu geçen bir karşılaşma oldu. Bu maçta 80. dakika civarı yorgunluk belirtileri ortaya çıktı. 2. golü daha erken bulabilirdik, maalesef olmadı. Rakip tek pozisyonda golü buldu. Rakip kaleciden başlayan hücumda hızlıca çıkıp golü buldular. İkinci gol için uğraşmak zorunda kaldık o dakikadan sonra. Sonuçtan dolayı çok mutluyum. Topun başına fırsat benim elime geldi, takım için bir şeyler yapma şansı geldi düşüncesiyle gittim. Topa vururken kendime inanıyordum. Golü atan ben olduğum için daha da mutluyum."

Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde oynanan mücadelede Fenerbahçe, Antalyaspor'u son dakikada bulduğu golle mağlup etti.

Mücadeleye hızlı başlayan taraf ev sahibi Fenerbahçe oldu. Üst üste geliştirdiği ataklarla Antalyaspor kalesine zor anlar yaşatan Sarı-lacivertliler golü ilk yarının son anlarında buldu.

Fenerbahçe'nin baskısı 43. dakikada sonuç verdi. Sol kanattan gelişen atakta Robin van Persie arka direkte bulunan Nani'ye orta yaptı. Portekizli futbolcu ise harika yükselerek topu ağlarla buluşturdu ve Fenerbahçe soyunma odasına bu golün avantajıyla gitti.

Nani ayrıca Fenerbahçe formasıyla ilk kez bir resmi maçta golle tanışmış oldu.

İlk yarıdaki Fenerbahçe baskısını kırmaya çalışan Antalyaspor, Fenerbahçe defansının yaptığı hatayı gole çevirmeyi başardı. Maçın 70. dakikasında Kadlec'in büyük hatası sonrası top Guilherme'nin önünde kaldı. Brezilyalı oyuncu önünde kalan topa harika vurdu ve takımına beraberliği getirdi.
Fenerbahçe 2-1 Antalyaspor
Mücadelenin bu skorla bitmesi beklenirken sahneye yine Nani çıktı.

90+6. dakikada kazanılan serbest vuruşta topun başına geçen Nani kaleci Fornezzi'yi avladı va takımına altın değerinde 3 puan kazandırdı.

Fenerbahçe bu galibiyetle puanını 7'ye yükseltirken, Antalyaspor 6 puanda kaldı.

Sow veda etti
Fenerbahçe'den Al Ahli'ye 16 milyon Euro bedelle transfer olan Moussa Sow, sarı-lacivertli taraftarın karşısına son kez çıktı.

Sarı-lacivertli taraftarların yoğun tezahürat ve destekleriyle karşılaşan Sow, gözyaşlarına hakim olamazken, Fenerbahçe Kulübü tarafından Senegalli golcüye plaket takdim edildi.