Fenerbahçe Topuk Yaylası kampında medya mensuplarıyla Ersun Yanal arasında yaşanan gerilim, ilişkileri kopma noktasına getirdi.

Yanal ’ın basınla arasına koyduğu mesafe ve hiç kimseyle konuşmamaya özen göstermesi, iki taraf arasında soğuk rüzgarlar esmesine neden oluyordu. Önceki gün yapılan idmanda ise gerilim tavan yaptı. Basına açık yapılan idmanın ilk 30 dakikasının ardından basın mensuplarının taktik idmanı izlemesini istemeyen Ersun Yanal, Medya Sorumlusu Orkun Yazgan ’a, “Bunlar niye hala buradalar! Çıkart bunları!” talimatı verdi. Yazgan da basın mensuplarını idman sahasının dışına davet etti.

Yanal ’ın bu kaba tavrına bozulan medya mensupları da tecrübeli hocaya karşı boykot uyguladı.

İFTAR YEMEĞİ DE İPTAL OLDU

Medya mensupları, Ersun Yanal ’ın, Düzce Valisi tarafından davetli olduğu Akarsu gezisine katılmama kararı alıp, protesto ettiler. Medya gitmediği için Yanal da bu geziye gitmedi ve iptal edildi. Başkan ’ın 5 gün önce planladığı iftar yemeği de bu gelişmeler yüzünden iptal edildi. İftara Orkun Yazgan ile Hasan Çetinkaya ’nın yanı sıra Yanal ’ın da katılması planlanıyordu. Ancak Yanal, “Ben de bir ara uğrarım” dedi. Bunu duyan medya da iftara toplu olarak katılmama kararı alınca, iftar da iptal oldu.