K-Pet Süper Lig’in 12. Haftasında Cihangir’de oynanan karşılaşmayı konuk Doğan Türk Birliği 2-0 kazandı. Doğan Türk Birliği elde ettiği bu galibiyetle Cihangir’le puanlarını eşitleyerek puan cetvelinde üçüncü sıraya yükseldi. Cihangir’de Fırat ve takımdan ayrılan Musa, Doğan Türk Birliği’nde ise cezalı olan Emek ve Cemal bu karşılaşmada yer almadılar.

13.dakikada kazanılan ve Nurettin’in doğrudan kaleye kullandığı serbest vuruşta kaleci Dursun topu kornere çeldi. Kullanılan köşe vuruşunda Doğan Türk Birliği üst kale direğinden dönen topu defans güçlükle uzaklaştırdı.

İlk yarı 0-0 eşitlikle tamamlandı.

İkinci yarıya da her iki takım temkinli başladı.

59.dakikada Ahmet Sönmez orta sahada kaptığı topla rakip yarı sahaya indi. Kaleye şutunda dışarıya gitmekte olan topa Ertan ayak koyunca kaleci Türkkan’ı yanıltan top ağlara gitti ve Doğan Türk Birliği maçta 1-0 öne geçti.

69.dakikada soldan hızlı gelişen atakta topla buluşan İbrahim Çıdamlı oldu. Onun vuruşunda top bir kez daha ağlara gidince Doğan Türk Birliği aradaki farkı ikiye çıkararak skoru 2-0 yaptı.

Maçta geriye kalan dakikalarda her iki takımın çabası sonucu değiştirmeyince karşılaşma da ikinci yarıda atılan gollerle Doğan Türk Birliği’nin 2-0 üstünlüğünde son buldu.