Beşiktaşlı taraftarlar, dün ve bugün yönetimden transfer bekliyordu. Siyah-Beyazlı yöneticiler, bunu yapmak için gece gündüz çalıştı… Ama sonuca ulaşamadı. Manuel Lanzini ve Gökhan Töre ’nin isimleri bu gece 01.00 ’de UEFA ’ya verilecek Şampiyonlar Ligi kadrosunda yer alamayacak. Peki bu transferler neden gerçekleşmedi?

VERİN PARAYI ALIN LANZİNİ ’Yİ

Bu tek nedeni Rubin Kazan ve River Plate ’nin istediği nakit bonservis ücretleri… Beşiktaş, Lanzini ile 5 yıllık sözleşme konusunda anlaşmaya vardı. Kartal, River ’a 5.2 milyon euro önerdi. Paranın 2 milyon eurosunu nakit ödemeyi teklif eden Beşiktaş ’a 'Ret' yanıtı geldi. Arjantin ekibi, "Parayı nakit istiyoruz. Yoksa bu transfer olmaz" diyerek son teklifi de reddetti.

4'TEN 4.7'YE ÇIKARTTILAR

Bu transferi beklemeye alan Kartal ’a bir şok da Gökhan Töre ’den geldi. Başkan Fikret Orman, Rubin Kazan ile 4 milyon euroya el sıkıştı. Ama dün Rubin, bir anda bu ücreti 4 milyon 700 bin euroya çıkardı. Bu parayı da nakit isteyen Rus ekibi, Beşiktaş ’ı çaresiz bıraktı. Gökhan Töre ile 1.4 milyon euro karşılığında anlaşan Kartal, transferi durdurdu.

DİĞER TURA TRANSFERLER BİTSİN

Nakit para olmadığı için transferleri yapamayan Siyah-Beyazlı yöneticiler, bu durumu Teknik Direktör Slaven Bilic ’e anlattı. Hırvat Hoca da, "Feyenoord maçına bu takım ile çıkacağım. Transferler olsa bile idman yapamadıkları için kadroya gideremezlerdi. Ama bir diğer tura transferler bitsin" dedi. Yönetim de diğer tura transferlerin yetişeceği sözünü verdi.