Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş, İngiltere Premier League temsilcisi Chelsea'nin Mısırlı orta saha oyuncusu Muhammed Salah'ı transfer listesine ekledi.

İngiltere'nin yüksek tirajlı gazetelerinden The Independent'te yer alan habere göre; siyah beyazlı kulüp, ara transfer döneminde Chelsea ile transfer görüşmeleri için masaya oturacak ve gündemdeki isim 22 yaşındaki orta saha oyuncu Muhammed Salah...

Yetenekli orta saha oyuncusunu ilk etapta ara transfer döneminde kiralık olarak kadrosuna katmayı hedefleyen siyah beyazlı ekip, stat inşaatının bitmesinin ardından 22 yaşındaki oyuncuyu bonservisi ile birlikte satın almanın hesaplarını yapıyor.

FİKRET ORMAN: "OCAK'TA GÖRÜŞECEĞİZ"


Söz konusu haberde Fikret Orman'ın açıklamalarına da yer verilirken, Orman'ın "Chelsea CEO'su Ron Gourlay, bizim iyi bir arkadaşımız. Chelsea ile çok iyi ilişkilerimiz var ve Ocak ayında kendileri ile bir iş yapacağız" dediği belirtildi.

Petr Cech ile ilgilenmediklerini söyleyen Fikret Orman, "Chelsea forması giyen bir çok oyuncu ile ilgileniyoruz ancak Petr Cech bunlardan birisi değil. Sezonun ikinci yarısı için kiralık opsiyonunu değerlendirebileceğimiz oyuncular üzerine düşünüyoruz." ifadelerini kullandı.

Transfer hamlerinin önüne geçen detayın stat yapımı olduğuna da dikkat çeken Fikret Orman, "Stat yaptırırken aynı zamanda transfer için oyunculara yatırım yapmak ekonomik açıdan bir hayli zor. Zaten stat gelirimiz yok" şeklinde konuştu.

Ayrıca aynı haberde, Beşiktaş'ın Muhammed Salah'ın yanı sıra bir diğer Chelseali oyuncu 19 yaşındaki yıldız adayı Nathan Ake'yi de gündemine aldığı belirtildi.

(Sporx)