Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, verdiği röportajda hayli enteresan açıklamalar yaptı...

"AİLEM DAĞILDI, YUVAM YIKILDI

- Başkanlıktaki en zor anınız?
- İki dönemli bakmak lazım. Bir kulüpsel, bir de şahsi. Benimle çok uğraşıldı. Ailem dağıldı, yuvam yıkıldı. Onlar beni üzdü. Yorulduğum bir dönemdi. Kulüp olarak bakarsak zaten çok zor bir tablo vardı önümde. Bilançolar, borçlar, hacizler, Gezi olayları, stadı yıkmak, dedikodular. Yapmaktan çok yıkmaya yönelik hareketler vardı hala da aynı şeyler sürüyor. Çok edepsizce muhaliflik bu. Spor salonuna gidiyorum, insanlar benimle resim çektirmek istiyor, geri çevirmiyorum. Bunları sanal alemde kullanıp, prim yapmak adına farklı yollar deniyorlar. Yakışıksız, seviyesiz, edepsizce işler bunlar. Bunları yapanların yüzde 99 ’u da Beşiktaşlı. Tek amaçları var, Beşiktaş ’tan sebeplenmek.

YAKIŞIKLIYIM

- Kulüp başkanlarının artık bir tipolojisi var. Siz bunların dışındasınız. Yakışıklılığınızın avantajı var mı?
- Yakışıklıyız, Allah vergisi bir tipim var... Annem, babam ve Allah ’ın oluşturduğu bir şey bu. Yaptıklarımın anlaşılmasını isterim, tipimle asla değerlendirilmek istemem. İyi anılmak isterim."

Röportajdaki bu bölümü okuyanların hafızasında hemen Fikret Orman'ın adının yakın geçmişte karıştığı skandal çapkınlık haberleri belirdi. Ve herkes bir ağızdan şu soruyu yöneltmeden edemedi: "Başkaları mı uğraştı, kendisi mi hatalar yaptı?"

İşte o skandal çapkınlık haberleri...


FİKRET ORMAN'IN TEKNEDE AŞK KAÇAMAĞI!.. (HABER LİNKİ)

FİKRET ORMAN'IN 'YEĞENİM' DEDİĞİ KADIN KONUŞTU!.. (HABER LİNKİ)

MEĞER İKİ YILDIR AŞK YAŞIYORLARMIŞ (HABER LİNKİ)


FİKRET ORMAN NİKAH ŞAHİTLİĞİNİ YAPTIĞI YAKIN DOSTUNUN ESKİ EŞİYLE MYKONOS'A GİTTİ!.. (HABER LİNKİ)

SACİT ASLAN YAZDI: "KANTARIN TOPUZU İYİCE KAÇTI" (HABER LİNKİ)