Ga­la­ta­sa­ray Ku­lü­bü es­ki baş­ka­nı Ünal Ay­sal, bir sü­re­dir de­vam eden “Ka­sa­da ne ka­dar pa­ra bı­rak­tı” po­le­mi­ği­ne son ve­re­cek açık­la­ma­lar­da bu­lun­du. BU­GÜN’e ko­nu­şan Ünal Ay­sal, ra­kam­la­rı ken­di ağ­zın­dan şöy­le ifa­de et­ti: “25 mil­yon li­ra kul­la­nı­la­bi­lir na­kit ve ha­zır edil­miş 15 mil­yon li­ra ban­ka kre­di­si bı­rak­tım. Di­ğer tüm ra­kam­lar da bir­leş­ti­ğin­de, li­ra ba­zın­da top­lam 43 mil­yon ol­du. Ay­rı­ca şah­sı­ma ait 2 mil­yon do­la­rı da tah­sil et­me­dim ve içe­ri­den çek­me­dim.”
 
Ay­sal, ye­ni baş­kan Yar­su­vat’a ver­di­ği ‘not def­te­rin­de’ ta­kım­la il­gi­li bil­gi­ler ol­ma­dı­ğı­nı ifa­de et­ti. “Ma­li ko­nu­lar ve çö­züm­ler var­dı” di­ye ko­nuş­tu. İs­ti­fa­sı­na ne­den olan GYO’nun ku­rul­ma­sı­nı tek­rar öner­di­ği­ni söz­le­ri­ne ek­le­di.
 
De­vir-tes­lim tö­re­nin­de Baş­kan Duy­gun Yar­su­vat’a için­de ku­lü­be da­ir not­lar bu­lu­nan ve def­ter ve­ren Ay­sal, bu­nun içe­ri­ği­ni de açık­la­dı. Ay­sal, “İçin­de fut­bol­cu­lar­la ve­ya tek­nik he­yet­le il­gi­li not­lar yok­tu. Sa­de­ce ma­li ko­nu­lar var­dı. Bı­rak­tı­ğım pa­ray­la il­gi­li dö­küm­ler gi­bi.. Pro­je­le­re da­ir de­tay­lar da bu­lu­nu­yor­du. Çö­züm­ler sun­dum. Ku­rul­ma­sı ge­re­ken Gay­ri­men­kul Ya­tı­rım Or­tak­lı­ğı ile il­gi­li içe­rik de bu­na da­hil” de­di. Ay­sal, Ri­va’da­ki ara­zi için GYO ku­rul­ma­sı için yet­ki is­te­miş, ve­ril­me­yin­ce is­ti­fa et­miş­ti.