A Milli Takım Kampını Sarsan Olay!
Fatih Terim’in de, “Aramızda bazı sıkıntılar yaşadık” dediği olayın perde arkasına ulaşıldı.

Fatih Terim’in de, “Aramızda bazı sıkıntılar yaşadık” dediği olayın perde arkasına ulaşıldı. Buna göre her şey sadece Burak Yılmaz’a yatmayan primden dolayı Terim ile kaptan Arda’nın kavgasıyla başladı, soğukluk da krizler de tırmandıkça tırmandı.


Her şey, son anda katılmaya hak kazandığımız Fransa bileti sebebiyle UEFA’dan gelen 500 bin Euro’luk (1 milyon 650 bin TL) başarı primiyle başladı. Bu rakam, Fatih Terim’in talebiyle takıma eşit şekilde bölüştürüldü.
Ancak 1 oyuncu hariç; Burak Yılmaz. Zaman zaman milli takım kamplarından sakatlığı sebebiyle çıkarılan ve hocasının isim vermeden eleştirdiği yıldız oyuncu, bu primden mahrum bırakıldı. Belki rakam bu standarttaki oyuncular için küçüktü ama yankıları beklenenden büyük oldu.
‘İçin rahat mı hocam!’
Özel hayatının da sıkıntılı bir döneminde olan Burak Yılmaz, durumdan duyduğu rahatsızlığı önce yakın çevresiyle sonra da kaptan sıfatından ötürü Arda Turan’la paylaştı. O da akşam yemeğinde Terim’e, “Bu uygulamadan içiniz rahat mı hocam?” sorusunu sorunca ortalık karıştı. Fatih Terim, Arda Turan’a çok sert şekilde karşılık verdi, kaptan da geri adım atmayınca ortam inanılmaz derecede gerildi. Fanatik’te yer alan habere göre, Araya girenler sayesinde neyse ki skandala dönüşebilecek daha büyük bir tatsızlık yaşanmadı ama köprüler atıldı.

‘Seviye’ eleştirisi tepki gördü
Üzerine Terim’in, oyuncularını eleştiren, “Buralarda seviye bu. Çıkamazsanız pardonu yok” açıklamaları da takım içindeki rahatsızlığı katladı.
Artık kadroda hocaya karşı ciddi bir gruplaşma vardı, diyaloglar sıfırlanmıştı. Hatta İspanya maçı öncesindeki basın toplantısında Arda ile Terim yan yana geldi ama en küçük bir iletişim daha olmadı, suratlar asıktı. Şimdi herkes Fatih Terim’in, hem kendi yardımcıları hem de medya ile paylaştığı, “Gereğini yapacağım” sözünün nasıl bir eylemle sonuçlanacağını bekliyor.