LÜTFEN OYUNUZU KULLANIN

Yaklaşan Cumhurbaşkanlığı seçimleriyle ilgili çeşitli partilerden gelen oy kullanma veya kullanmama yönündeki çağrıları bir yenisi de Sosyal Demokrat Partiden geldi. Sosyal Demokrat Parti Genel Başkanı Tözün Tunalı imzasıyla yayınladığı basın bildirisinde halkı 19 Nisan 2015 tarihindeki seçimlerde oy kullanmaya çağırdı. 

SDP Genel Başkanı Tözün Tunalı imzasıyla yayınlanan basın bildirisinde Oy Kullanmanın ülkemizin ve çocuklarımızın geleceğiyle ilgili olduğu hatırlatılarak tüm vattandaşların oy kullanması gerekliliği tekrardan hatırlatıldı. 

 Hafta sonu yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimleri ile ilgili olarak ülklemizde oy kullanma hakkı olan tüm vatandaşlarımızı oy kullanmaya davet ediyoruz.Her seçim döneminde oy kullanmayan birçok vatandaşımızın oylarını kullanmayarak icraatları protesto ettiğini biliyoruz.Son yapılan anketlerde de kararsız ve oy kullanmayacağım diyen büyük bir kesimin olduğu gözlemlenmektedir.SOSYAL DEMOKRAT PARTİ olarak bizler tüm vatandaşlarımızı oy kullanarak görevlerini yerini getirmelerini arzulamaktayız.Her ne olursa olsun onay vermediğiniz aday dahi olsa mutlaka oyunuzu kullanın.

Ülkemizin , çocuklarımızın ve torunlarımızın geleceği için ülkemize hep birlikte sahip çıkma dönemidir.Kıbrıs konusundaki gelişmelere yön verecek olan bu seçimlerin ciddiyetini düşünerek oy vermeliyiz.Oy vermemek geleceğimizi ipotek altına alma olacaktır.Ülkemize sahip çıkma dönemidir.Bu nedenle oyunu kullanmayı düşünmeyen vatandaşlarımıza seslenmek isteriz.LÜTFEN OYUNUZU KULLANIN.

Oy kullanımının yüksek çıkması durumunda hem içte hem de dışta ülkemizin kendi sorunlarına ne kadar duyarlı olduğunu gösterecektir.Hafta sonu herkesi sandık başına davet ediyoruz.