MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİNDEN BİR HEYET KKTC'YE GELİYOR

Kıbrıs Manşet Özel Haber

Kıbrıs görüşmelerinde yaşanan gelişmeler üzerine adaya yapılan ziyaretler gün geçtikçe çoğalıyor. Uluslararası ziyaretçilerin yanında Kıbrıs Türklerinin haklı mücadelesinde herzaman tavrını net olarak ortaya koyan, KKTC'nin geleceğiyle ilgili konularda tavrını koymaktan çekinmeyen Milliyetçi Hareket Partisinden bir heyet temas ve incelemelerde bulunmak üzere adamıza ziyarete geliyor.

MHP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI'NA 3 MİLLETVEKİLİ EŞLİK EDECEK

4 Ocak 2016 Pazartesi sabah Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ne gelecek heyete MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Gaziantep Milletvekili Ümit Özdağ başkanlık edecek. Özdağ'a ziyaretinde MHP İstanbul Milletvekili Arzu Erdem , MHP Afyon Milletvekili Mustafa Parsak ile MHP Isparta Milletvekili Nuri Okutan eşlik edecek. Merit Lefkoşa Otel'de konaklaması beklenen heyetin 2 gün boyunca temas ve incelemelerde bulunması bekleniyor.

MHP HEYETİ İLE KİMLER GÖRÜŞECEK ?

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Gaziantep Milletvekili Ümit Özdağ ve beraberindeki heyetin Emekli Büyükelçi Çavlan Süerdem , Gazeteci yazar Sabahattin İsmail, Akademisyen Mehmet Hasgüler ile görüşmeler planladığı öğrenildi.

MHP - ÖZERSAY GÖRÜŞMESİ

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Gaziantep Milletvekili Ümit Özdağ ile beraberindeki heyetin 4 Ocak 2016 Pazartesi günü ilk görüşmesi Kudret Özersay ile olacak . Kıbrıs Manşet İstihbarat merkezinin edindiği bilgiye göre Pazartesi saat 17:00 da ilk siyasi görüşmeyi Kudret Özersay ile yapmayı planlıyor. Akşam saat 20:00'da UBP Lefkoşa Milletvekili Zorlu Töre ile görüşecek heyetin 05 Ocak 2016 Salı sabahı TC Lefkoşa Büyükelçisi ile , saat 14:00'da UBP Genel Başkanı Hüseyin Özgürgün ile , saat 16:00'da ise UBP Lefkoşa Milletvekili ve Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Tahsin Ertuğruloğlu ile görüşüp adadan ayrılması bekleniyor.



.