DEMOKRAT PARTİ ULUSAL GÜÇLER YENİDEN DEMOKRAT PARTİ OLUYOR

Kıbrıs Manşet Özel Haber

Demokrat Parti Ulusal Güçler Genel Başkanı , Başbakan Yardımcısı Serdar Denktaş , Başbakan yardımcılığından istifa ettiğini açıkladığı basın toplantısında Partinin geleceği ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu . Denktaş konuşmasında Demokrat Parti içerisinde herhangibir kanatın olmasının mümkün olmadığını , bu sebeble yanlış anlamaların önüne geçmek için  partinin ismini değiştirerek yeniden Demokrat Parti yapacaklarını söyledi.
Serdar Denktaş konuşmasını şöyle sürdürdü : 
"Yeni hükümet oluşumunda partimize görev düşmesi halinde Yasama-Yürütme arasındaki ilişkileri yeniden düzenlememiz gerekecektir. Gerek partilimiz gerekse Milletvekillerimiz bu süre içerisinde değişimin ilk adımı olarak belirlediğimiz bu hususu tartışarak bir karara varmak durumundadır.

Ben, Parti Başkanı olarak gerek partimizin yenilenmesi projesine gerekse KKTC iç siyasetini yeniden düzenlemek adına çalışmalarıma devam edeceğim.

Kısa bir süre sonra tamamlayacağımızı umduğum Parti Tüzük ve program yenileme çalışmaları sonrasında gerçekleştireceğimiz Kurultayımızda DPUG yeniden DP adı ile güçlenerek ve yenilenmiş bir yapı ile halkımızın huzurunda vizyonu doğrultusunda çalışmalarını devam ettirecektir."