ZORLU TÖRE GÜVENOYLAMASI OTURUMUNA KATILACAK MI ???

Kıbrıs Manşet Özel Haber

Kıbrıs Manşet'in güvenilir kaynaklardan edindiği bilgilere göre CTPBG - UBP Koalisyon hükümeti güvenoylamasında muhalif vekiller tarafından katılım yapılmayarak protesto edilmeye devam edilecek. Geçtiğimiz Cumartesi günü tamamlanan ve bugün toplanacak Meclis oturumuyla Güvenoylaması yapılacak CTP BG - UBP Koalsiyon hükümetine başından beri karşı çıkan UBP Lefkoşa Milletvekili Zorlu Töre yurtdışına gitti.

ERBAKAN VAKFININ DAVETLİSİ

Kıbrıs Manşetin telefonla ulaştığı Zorlu Töre, Necmettin Erbakan Vakfının davetlisi olarak konferansa katılmak üzere Antalya'da olduğunu , dolayısıyla bugün Meclis oturumuna katılıp Güvenoylamasında oy kullanmasının mümkün olmadığını belirtti. Zorlu Töre'nin Antalya seyahatinin bir rastlantı mı , yoksa planlı bir davranış olup olmadığı konusundaki merak Töre'nin önümüzdeki günlerde muhaliflik derecesiyle giderilecek . 

TATAR GÜVENOYU VERECEK Mİ ?

Kıbrıs Manşet'in konuyla ilgili sorusunu cevaplandıran UBP Lefkoşa Milletvekili ve Genel Başkan adayı Ersin Tatar , CTP ile koalisyona ilk günden beri karşı olduğunu , böylesi bir hükümette bakanlık görevi kabul etmeyeceğini çeşitli defalar dile getirmiş olmasına rağmen , Parti disiplini açısından bugün meclise geldiğini ve Hükümete güvenoyu vereceğini belirtti.