ATUN'nun ACEMİLİK SENARYOSU
Bu gün sizlere bir siyasi senaryonun tanıtımını yapacağız.
Senaryosunun tanıtımını yapacağımız film günlerce kapalı gişe oynadı.Filmin vizyonda kalması genel istek üzerine defalarca uzatıldı.
Filmin ismi "EMRET BAŞBAKANIM"
Senaryo:Zamanın UBP yönetimi.
Başrollerde:Sunat Atun (Zamanın Ekonomi ve Enerji Bakanı) ve
Türkmenköy UBP Örgüt Başkanı
Yardımcı Oyuncu: Sn. Darbaz
Figüranlar: Türkmenköy'lü Partililer.
Yapım:2010
Senarist-Oyuncu: Sunat Atun
Reji:İrsen Küçük(Zamanın Başbakanı)
Sponsör:KKTC DEVLETİ
Yukarda kısa tanıtımını yaptığımız senaryonun konusu çok hoş.2010 yılında açılan hademe istihdamı için talepte bulunan Türkmenköy'lü partililerin Sn.Atu'na gönderdikleri talep yazısının, bakan tarafından devletin resmi evrakı ile başbakana arz edilmesi. Yani bir başka değişle devlet parti bütünleşmesi. Daha açık şekli ile yasaların hiçe sayılarak hukukun çiğnenmesi ve partizanlığın hat safhası.
Aşağıda sunacağımız belgede de görüleceği gibi devlete alınan personellerin alınış şekli açık açık görülmekte.
Her vesile ile KKTC'yi sonsuza kadar yaşatacaklarını ve tüm halkı kucaklayacaklarını savunanların hangi yöntemlerle çalıştıkları resmi olarak belgelenmektedir.
Bu belge kendilerine emaneten verilen "Devleti yönetme" yetkisini, oturdukları makamdan, devlet adamı şapkası ile değil parti rozeti ve çiftlik yöntemi ile yönettiklerinin kanıtıdır.Ayni zamanda Sn.Atun'nun bakanlığı döneminde ki acemiliğinin belirgin bir göstergesi. Parti içi yazışmaların devlet antetli resmi yazışma kağıdı ile olamayacağından bir haber olduğu anlaşılmaktadır.
Ve biz diyoruz ki iktidarda iken işlediğiniz hukuk suçuna rağmen muhalefette olduğunuz zaman en azından susun.......
Susun ki mangalda biraz olsun kül kalsın.
KIBRIS MANŞET
ÖZEL