Güneş Işığı İçmek!

Bitkilere yeşil rengini veren klorofil, sıvılaşmış güneş enerjisidir. Dolayısıyla yeşil bitkileri tüketmek, güneş ışığını ve onun tüm faydalarını vücudumuza taşır. Yeşillikler içerdikleri klorofilin yanı sıra beslenme ihtiyaçlarımıza en eksiksiz uyan, en temel gıda grubudur. Oysa biz onları yeteri kadar tüketemiyoruz.

BLENDED, yoğun iş temponuzda alamadığınız yeşil besin desteğini sizin için bir şişeye sığdırıyor. Doğanın, gıdanın ve vücudun iyileştirme gücüne inanan BLENDED; vücudumuza yardım etmenin yolunun ona gerçek ve tam gıda sağlamaktan geçtiğini düşünüyor. Daha fazlası ise şu; Yeşil içeceğiniz her gün cam şişesiyle, kapınıza kadar geliyor. Yerel üreticilerden titizlikle seçilen yeşillikler meyvelerle profesyonel makinelerde karışıyor ve her gün cam şişesinde kapınıza kadar geliyor. Bu, günlük sebze meyve ihtiyacınızı karşılamak için çok kolay ve üstelik tahmininizden çok daha lezzetli bir yol. Yeterli miktarda yeşillik tüketsek bile sert hücre duvarlarını çiğneyerek yeterince parçalayamıyor ve değerli içeriklerine tam olarak ulaşamıyoruz. Yeşil içecekler hazırlanırken bu sert hücre duvarları güçlü motorlara sahip profesyonel makinelerde tamamen parçalanıyor. Bitkilerin içindeki zengin besinler açığa çıkıyor. Günlük hayatta tüketmemiz zor olan miktarda yeşillik, onlara lezzet katacak taze meyvelerle birleşiyor ve kapınıza kadar geliyor. BLENDED detoks değil....

BLENDED diğer ürünler ayıran yanı ise bir detoks çeşidi değil, yeşil içecek markası olması. Detoks içeceklerindeki gibi sebze meyvelerin sadece suyundan oluşmuyor, liflerini de saklıyor. Vücudu aç bırakarak değil doğru besleyerek arındırıyor. Çünkü lifler ayrılıp atılamayacak kadar kıymetli.

Vücudun günlük temizlik sürecinde en çok ihtiyacı olan şey bu lifler.

Lifler kandaki şeker emilimini yavaşlatıyor, meyve sularındaki ani seker yükselmesi ve düşmesini engelleniyor.

BilgeKarancı 0532 709 45 52 Lifler tok tutuyor, öğün ya da ara öğün yerine tüketilebilen yeşil içecekler uzun süre tok tutarak sağlıksız atıştırmalıklardan ve gereksiz kalori alımından da kurtarmış oluyor.

BLENDED geçici değil, beslenme kalitenizi ciddi anlamda arttıracak yeni bir alışkanlık öneriyor.