Göbekderdi Bitter

Fazla kilolar dert olmaktan çıktı. Özellikle göbek sorunu çekenlere bitter sütlü çikolata umut oldu. Uzmanlar her gün bitter çikolata yemeyi öneriyor
Anadolu insanının söylediği "Türk kası" deyimi tarihe karışacak. Genç ve yaşlı, herkesin sorunu haline gelen göbek, mucizevi bitter çikolata tadıyla tanışıyor. Süte karışan bitter çikolata sizi eşsiz bir görüntüye kavuşturabiliyor. Kopenhag Üniversitesi'nde yapılan bir araştırmada, bitter çikolatanın 400 kalori içerdiği ve böylece doygunluk hissi vererek yağlı, tatlı ve tuzlu gıda isteğini azalttığını ortaya koydu. Bir fincan sıcak bitter çikolata iştahınızı azaltmak için oldukça faydalı olabiliyor. Bitter çikolata ile göbeğinizi eritmede yardımcı olacak diğer gıdalar ise şunlardır:

HAYAT KAYNAĞI "SU"
Özellikle yaz aylarında artan su ihtiyacı tüm mevsim boyunca devam eder. Yeteri ölçüde su tüketilirse vücuttaki zehirli maddeler temizlenir ve tokluk hissi artar. Suyu çok içmek istemeyenler ise pekmez gibi yararlı gıdalar ile tatlandırabilir.

BUZLU NANELİ ÇAY
Bunaltıcı havalarda buzlu nane çayı tercih edilebilir. Nane, midenin daha iyi çalışmasını sağlar ve metabolizmayı hızlandırır. Midenin yağlı gıdaları hızlıca sindirmesine de yardımcı olur. Bu sayede şişkinliğe karşı da etkilidir.

DESTEK MEYVE KARPUZ
Şekersiz hazırlanan meyve püreleri ve suları zararsızdır. Karpuz, sadece vücudu serinletmekle kalmaz. Aynı zamanda içerdiği besin değerleriyle sağlığınıza da fayda sağlar.

YEŞİL ÇAY
Kanser ve kalp rahatsızlığı riskini azaltmasının yanı sıra yeşil çay zayıflatıcı özelliğiyle bilinir. Oxford Ünversi'tesine göre ise spordan önce tüketilen yeşil çay yağ yakımını ve sindirimi hızlandı

LİMONLU SU
Ilık limonlu suyu düzenli içildiğinde zayıflamaya yardımcı olur. İçerisinde bulunan pektin lifi, acıkmayı geciktirir. Mide asidini düzenler.