Diş Teli Kabusunuz Olmasın!

Ortodontik Tedavi son yıllardaki teknolojik gelişmeler ile çok daha kolay ve daha konforlu bir tedavi halini aldı.
Geleneksel yöntemlere göre artık tedavilerin daha konforlu ve estetik olduğunu ifade eden Dentapolitan Diş Hastaneleri Ortodonti Uzmanı Doç.Dr. Oğuz Öztoprak ‘’ Teknolojik gelişmeler sayesinde ortodontik tedavi hastaların yüzlerini güldüren bir tedavi halini almıştır’’ dedi.

Çarpık dişleriniz var ise ortodontik tedavi ile hem sağlıklı hem de estetik dişlere sahip olabilirsiniz. Fakat dişlerin üzerinde istenmeyen tel görüntüsü ve uzun tedavi süresi nedeniyle ortodontik tedaviye ihtiyacı olan hastalar tedaviye başlama konusunda kararsız kalabiliyorlar.

Dijital Diş hekimliğinin gelişmesi ve bilgisayar destekli dijital planlama ile basit çapraşıklık vakalarında şeffaf plaklar ile tel takmadan dişlerin düzelmesi artık mümkün. İnvisalign yöntemi ile tedavinizin bittiği zaman nasıl olacağını 3 boyutlu olarak tedavinizin başında belirleyebilir ve dijital olarak gülüşünüzü tasarlayabilirsiniz.

Şeffaf plaklar ile düzelemeyecek ağır çapraşıklık vakarında ise yeni nesil braketler ve teller kullanılarak daha kısa sürede tedavilerin bitirilmesi artık mümkün.